fredag den 4. maj 2007

Jeg tager til Tyrkiet. Bo og Anders indtager verden?


Så drager jeg imorgen afsted 2 uger som instruktør/spiller på Lyø Beach Camps. Det bliver et par hårde uger, men som vejret har været herhjemme burde man jo være i topform.
Som det nye layout antyder er fokus nu lagt på sommeren og dens udfordringer.
Det har knaget lidt i knæet den seneste måned, men det skal nok blive bedre af det Tyrkiske finpudsede sand og vekslende stramme diæter af Gatorade og Long Island Iced Tea på Crazy Horse.
Ellers har det været lidt tomt i Ryparken, men mon ikke det tager fat når eksamensperioden går på hæld? Sjuske, Kaszas, Siig, Søe, Missen og de andre formiddags drenge har ihvertfald nydt det indtil videre. Jeg håber det danske vejr viser sig fra sin gavmild side de næste uger.
Iøvrigt SUPER flot af Bo og Anders. En 17'er på første WT stævne iår er rekord for dem og lover godt for det næste års OL-kval. De skal naturligvis have bedre resultater til samlingen af af de ialt 8 bedste placeringer som tæller til OL-kvalen, men dansk beachvolley tager da et skridt i den rigtige retning.
Det vigtigste er at deres seedning forbedres, så de ikke støder ind i top 3 hver gang de kvaler ind, til de efterhånden burde være en fast del af main draw.
Jeg poster lidt mere nyt fra Tyrkiet løbene.
Tillykke drenge!
(Hvorfor bliver mine mellemrum mellem linierne ikke pæne og ens i diverse indlæg? Det er lidt Okker-gokker-lorteblogger!)