torsdag den 30. august 2007

Örkelljunga får to Polakker og en Australier på holdet

Vi er ved at lukke forhandlinger med to polske 21 årige venstrekanter, der har været under udvikling i den polske 1 div. (Marcin Konkel og Mateus Sypnievski). Spillerne var fløjet op til en try-out i sidste uge og gjorde et godt indtryk, selvom det blev til mere kropssprog end engelsk. De har et fysiek udemærket potentiale og jeg glæder mig til at udvikle dem.

Derudover er vi også ved at lukke en aftale med 26 årige australier Micah Venturini, som har spillet diagonal på det australske landshold for et par år siden, men som også har kompetencer i modtagningen. Jeg skrev med Nik West (Gentoftes Dametræner fra sidste år, som nu også arbejder lidt for det australske landshold) og der fik jeg endnu et positivt billede af Micah.

Vores hæver bliver Eric Åsgård som indtil juli var på det svenske landshold indtil en alvorlig bilulykke med hans kæreste på hendes polterabend tvang ham til at springe fra til landsholdets forberedelse til OL kampene. Hun brækkede nakken og armen 3 steder men kan om et par måneder fortsætte sit liv uden men. Dog betyder dette at Erik bliver tvunget til at prioritere andet end bare træning indtil hun kan klare sig selv.

Som man kan læse fortsætter også Emil Nilsson som centerspiller. Han har meritter fra landsholdet og har de seneste år været en af de bedste centere i Sverige.

http://hd.se/sport/2007/08/28/emil-goer-ny-comeback-i-oevk/

Dog mangler vi stadigt en 2. hæver samt endnu en centerspiller hvilket vi arbejder på. Kompetence fordelingen mellem kanterne vil vi se på når holdet begynder at træne sammen. Hvordan at vores unge allround spillere skal specialiseres vil blive en vægtning imellem deres udvikling og hvad holdet har behov for.

Udfordringen kommer til at ligge i at spille holdet sammen og lukke de huller som min sene tilgang til klubben har skabt i spillertruppen og dennes specialaftaler med bestyrelsen.

Trup
Niklas Hugosson (Libero)
Erik Åsgård (Hæver)
Emil Nilsson (Center)
Marcus Johansson (Center)
Micah Venturini (Diagonal/Kant)
Ola Maineborn (tidl Karlsson) (Kant)
Marcin Konkel (Kant/Diagonal)
Mateus Sypnievski (Kant/Diagonal)
Mats Lidstedt (Allround)
Anton Cronholm (Alround)
Per-Erik Dahlqvist (Ass.+Allround)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Martin !

Har du provat Niklas som haevare ?
Han kan gott spela haevare.


Jörgen

Unknown sagde ...

Ja. Det kan blive en mulighed. Han har jo været hæver tidligere, men så står vi uden libero..

Brikkerne må falde på plads når vi har alle drenge samlet og ser hvad de har eller kan erhverve sig af kompetencer.

Men ellers tak. Måske en af dine drenge var interesserede?

Kasper sagde ...

Jeg tror jeg venter og ser om der kommer et tilbud fra Italien.

Anonym sagde ...

HMM

Nu ska du inte ta mina spelare *S*
Jag kommer behöva dem allihop !!
Jag tränade Niklas ett år i Vindrarp för 4-5 år sedan innan han startade på RIG . Det är därför jag vet att han är en OK haevare.