søndag den 16. december 2007

Første klare nederlag. Pinligt!

I andre kampe har vi været helt med og holdt et acceptabelt niveau i perioder. Dette var vi langt fra i lørdagens kamp og sæsonens føreste 3-0 nederlag var hurtige en realitet. Vores modtagning koksede totalt og nervøsiteten spredte sig til resten af vores spil. Team Valla og særligt William Thwaite servede med få fejl og et stort pres og vores startende modtagere bestod ikke eksamen.

I bund og grund var vi overrasket over særligt Williams serv for på de kampe TV har spillet foreløbigt har hans serv ikke set nær så kraftfuld ud. Men 13 esser på 3 sæt taler jo et sprog der er til at forstå. Se pointfordeling her.

Ola havde ligget med feber hele ugen og ikke trænet, og dette kan jo give motivation til bænken når de får chancen; særligt når man spiller imod et fysisk overlegent hold burde det være en frisk udfordring og gå ind og spille igennem. Tværtimod var resultatet passivitet og frygt og resultatet derefter. Pinligt for flere spillere i holdet, men måske sundt at de ser deres frygt i øjnene. Første skridt på vejen til at forbedre sig er jo at erkande at man har alvorlige mangler.

Ola kom på banen fra start i 2. sæt og var en af de bærende kræfter mentalt, var en inspirerende indpisker samt var med til at vi kunne bringe rytme med i 3. sæt som vi fører hele vejen til 17-20. Her laver vi et par voldsomme afbrændere, og hvis jeg skal se lidt humoristisk på det er det måske også derfor at Emil blev kåret til vores bedste spiller af Team Valla, da han på en gratis bold på netkanten fyrer bolden 2 m. ud. Han spillede dog bortset herfra en flot kamp sammen med Brian, Ola og Niklas som forsøgte at holde sammen på stumperne.

Usikkerheden havde sat sig for tydeligt i spillerne og den usikkerhed kan spores tilbage til vores rekruttering i august/september. Skal den væk skal holdet samles om en tro på en strategi. Dette har det haft svært ved grundet en stor mændge manglende erfaring, modenhed og forståelse for sig selv og andre. Dette er første af to opgaver for undertegnede. Samtidigt skal følgende valg træffes:

Skærer vi det syge bort og supplerer eller har vi tro på at kunne træne de manglende kompetencer op?

Udmelding om ovennævnte følger torsdag.

Læs om kampen her i Corren og her i Helsingborgs Dagsblad.

Ingen kommentarer: