fredag den 12. september 2008

Uofficielt er holdet skabt...

Vi er nu igang med de sidste formaliseringer og detaljer i kontraktsforhandlingerne. Jeg kan røbe at vi skriver kontrakt med 3 amerikanere og 1 canadier fordelt på 1. hæver, 1 center, 1 kant og 1 diagonal til at bistå vores 6 svenskere der mentalt og holdningsmæssigt udgør kernen af vores både kortsigtede og langsigtede satsning. Pressen har dog været hurtige til at opfatte hvem vi forhandler med og dette er godt beskrevet i følgende artikkel fra HD.

Detaljer vil fremstå tydeligere når blækket fra de gensidige underskrifter er helt tørt....

Årets hold bliver dog spændende, da vi har arbejdet i LANG tid med at finde de rette skills i de rette kroppe, med de rette hoveder og det rette hjerte. Kort beklager vi at vores satsning på svenske top spillere ikke gav resultat tidligt i sæsonen iår, men dagens indsatser giver jo morgendagens resultater og den skandinaviske målsætning er langt fra et overstået kapitel. Vi er på den front vel næppe kommet igennem forordet...

10 personer, en head coach og en fys træner bliver det tætte sammenhold der skal skabe succes på vores platform: PROFFESIONALISME, DELAGTIGHED; ANSVAR og UDVIKLING. Vi har skåret ind til benet og starter sæsonen slanke og sultne og det er vel ikke et dårligt sted at starte?

Ingen kommentarer: