torsdag den 12. marts 2009

...lidt held og skindet på næsen

Det siger næsten sig selv når man skal ud i 5 sæt at der også skal held til. Dog må man give Sollentuna ros for et bedre servepres samt egen bedre modtagning end sidst. Vores frustrationsniveau er for højt i eget spil og det udnytttes af modstanderen til at slå til.

Vi producerer rigtigt mange chancer i de første sæt, men får ikke scoret i modangrebet og det er først efter god mental hjælpe coaching af bla. assistent Per-Erik Dahlqvist at vi lukker dyret ud af buret.

I en kamp som denne må vi overleve på passion og energi for at komme følelsesmæssigt ud af den negative spiral, men jo længere kampen forløber jo bedre bliver vi.

Vi er lidt heldige med et par tidlige dommerfløjt og ombolde som vi efterfølgende henter. Af dem kan nævnes en bold som vi har få chancer for at give gratis til Sollentuna på et lige tidsunkt i 2. sæt samt et smash på libero Niklas Hugossons fod. Begge gange fløjter dommeren for tidligt, hvilket pga. boldenes hurtighed fra Sollentunas side i angrebet er forståeligt. Desuden har Nick en klokkeklar pandekage som 1. dommeren ikke ser og som han må kalde 2. dommeren over for at verificere.

Alle 3 ombolde går til os og vi vinder efterfølgende dem alle. Det er helt korrekt dømt, men naturligivs meget uheldigt for Sollentuna og heldigt for os.

Vi har rigtigt stor succes med de taktiske indskiftninger igen. Den eneste undtagelse er en servefejl på et blokbytte. Desuden var det en fryd at se Lars Persson komme ind og ikke bare gå forrest pointmæssigt i angrebet men også bære holdet mentalt omkring sig. Birger var denne kamp bundsolid og bolværket blev skabt bagtil af Niklas Hugosson, som også belv kampens spiller. Når en libero bliver dette så skal man være stolt!

Sollentuna har stor ære i kampen og server os i stykker i 1. sæt vhro at Yngerskog og Bångman går forrest.

Det kan dog ikke ændre ved følgende:

1) Vi kan vinde på hjemmebane på søndag og spille os direkte i semifinalerne på søndag med endnu en sejr...

2) Det er en HELT ny kamp søndag. Hav respekt for det!

3) Der er Team-Danmark træning om 2½ time og jeg er på færgen og megatræt...

... men glad!

SMADR!

Ingen kommentarer: