søndag den 17. oktober 2010

Det blev en (RØD OG) HVID jul i Slovenien

Danmark har fået herre EM 2013 og Junior EM 2012 sammen med Polen. For detaljer se CEV's nyhed.

Der er derved lagt op til massiv kraftsamling i det danske volleyball samfund. Alle klubber, trænere, ledere og spillere (særligt) har nu mulighed for at tage medansvar for en potentiel løft som alle bestemmer hvor højt skal blive.

Der er massive potentialer for sporten; både mediemæssigt, økonomisk, organisatorisk og selvfølgelig sportsligt. Jeg kan slet ikke overskue mulighederne men jeg er sikker på at være med på den ene eller anden måde. Det er jo med at finde ud af hvor vi bruger de brikker vi har i miljøet (eller evt. skal supplere udefra?) bedst.


Her Mikael Trolle i forbindelse med CEV's generalforsamling? Måske lige den sidste salgstale?

Men som en start: Tillykke til os alle og godt arbejdet af de som har bragt os denne mulighed. Hvordan den skal gribes herfra bliver VILDT spændende at følge og være med i.

Har DU iøvrigt meldt dig til Developmental Cliniques med Fred Sturm? Nej? Så er du enten MEGET dygtig, FOR travl, FOR arrogant eller bare ikke kvik nok... Du kan stadigt nå at blive klogere og lære at prioritere bedre... Jeg har kigget ned over de tilmeldingslisterne og jeg synes der mangler mange dygtige ledere, som jo skal være med til at påvirke hvordan processen i dansk volley kan blive.

Ingen kommentarer: