fredag den 27. april 2007

Talent Vs. Rutine

Hvad der vejer tungest på den volleyball mæssige vægtskål i forhold til overskriften kan være svært at give et endegyldigt svar på. Som bindeled mellem de to er jo "evne", men hvad hvis dette element er ens?

I forrige uge, da Grøndals U19 hold var på besøg hos KSV's 2 div herrer blev svaret entydigt.

Det hjalp nok ikke på stabiliteten at Morten Hjulmand fik et større slag af Riisgaard i blokaden og måtte notere sig en tur på skadestuen, en limet flænge og en mindre hjernerystelse. Dog ændrede det ikke på billedet af et svingene hold med et super topniveu og et mentalt bundniveu i kontakt med den anden halvdel af sinus-kurven.

3-1 KSV

Igår var det så de andre U19 DM-favoritter for Gentofte der havde krydset grænsen til 2100 KBH Øst for at sætte tingene og deres eget hold på plads. De kom forrygene fra start, og hvad der ikke blev poppet i modtagningen blev offer for en omvendt proportional tilfældighedgenerator på 2. bolden. Med det ment at bolden kom forudsigeligt imod et slagpunkt hvor Gentofte var min 2 mand på plads, men at dette slagpunkt blev defineret stort set lige så klart som et elektrons beliggenhed omkring eks. protonen i et brint-atom: Den er derude, men hvor ved man ikke på et givent tidspunkt....

Sådan gik et par sæt og havde Siig ikke skiftet lidt havde det nok også set sådan ud i flere end 2 sæt.

Fra 3 sæt og frem kom der dog lidt rytme i det fra KSV og da det jo i volleyball handler om at vinde det sidste sæt blev den pointe nok også markeret med 15-13 i det sidste.

3-2 KSV

Der er vel en årsag til at de Brasilianske VM, OL oG WL-mestre har en alder på lige omkring de 30 indendørs. På sand kan man lige lægge en 3-4 år til..... Gode perspektiver for undertegnede!

Det har været sjovt at spille imod de samme unge spillere, som jeg enten er inde over via Team Danmark eller Talentcentret, og det vil også ærge mig meget hvis ikke Grøndal og Gentofte står i finalen på søndag i Skjern.

Dem der har hovedet og mentaliteten på dagen vinder også guldet. Talent er der rigeligt af.

(Lyseng, Ikast, Spentrup og DHG havde desværre ikke mulighed for at bruge os som prøveklud frem mod DM, men mon ikke nogen erfarne drenge på den anden side af broen har taget sig af den sag?)

Og så er der iøvrigt fest i aften...

Iaften afsluttes indendørs sæsonen officielt, selvom flere spillere og hold i KSV fortsat vil træne indendørs. "Dress to Impress" møder "Tarmen". Men det bliver sgu ikke helt let. Nu har man haft smoking på i godt og vel 8-9 år til de julefrokoster der har været. Hvordan slår man den, og VIL man i et lokale af det navn?

3 kommentarer:

Jordan sagde ...

Hey Martin,

Just wanted to say thanks for the kind words a little while ago. I think you should write your book - I'll read it!

Anyways, glad to see that you have started updating your blog. Always interesting to hear what you have to say... See you on the beach.

Anonym sagde ...

ja! det var lige to jyskehold der to 2 + 3 pladsen, men tillykke til Gentofte med guldet, selvom de var tæt på at snuble til Ikast. På en måde lidt skræmmende, men heller ikke overraskende, at Grøndal, endnu engang ikke fik lavet et godt resultat, med et godt spillermateriale.

Unknown sagde ...

Gentofte var efter min mening favoritter til guldet og at det ikke gik Grøndal bedre håber jeg at finde ud af de næste par dage.

Dog er det jo inspirerende at se at niveauet er så forholdsvist lige at alle top 4-5 ungdomshold i DK kan presse hinanden.

Martin