mandag den 5. november 2007

3-0. 3-1, 3-2, 0-3, 1-3, 2-3. Same.. Same..




26-24, 19-25, 24-26, 26-28. Begge hold kunne have vundet. Deværre var det ikke os der gjorde det.
Igår tabte vi snævert til et forstærket Sollentuna hold som af mange spås en finaleplads iår. Om jeg er enig eller ej er for tidligt at sige.

Vi var desværre ramt af skader og vores noget uheldige Polske Power-hitter Marcin var ude med et lår/knæ problem som vores fys nu i et par uger har forsgøt at finde ud af hvad er. Mats brækkede fingeren på arbejdet i mandags og det var derfor ikke favoritrollen vi påtog os.

Anton Cronholm starter derfor på den ene af kanterne, og lægger også ud med at score 1. point for os. Dog kommer Sollentuna godt igen og vi er bagud med et par stykker hele vejen indtil at Brian kan serve os hjem. Sollentuna kører me et hæsblæsende tempo til kanterne hvilket passer især deres nyerhvervede brasillianer på kant-tæt perfekt.

I 2. sæt er vi bagud hele vejen og har store problemer i blokaden samtidigt med at vores serv mangler rytme. Så på trods af god side-out for vi ikke så meget i pointspillet. I hele sættet er der uanmindeligt dårlig stil fra modstanderne med trash talk, slag i nettet efter dommeren har dømt og endda blive Micah svinet til efter at have vundet en bold. Dette opfatter dommeren og kalder parterne til sig og der kommer ro på gemytterne. Havde vi forholdt os lidt mere koldblodigt var der sikkert faldet kort til vores fordel, for der er ikke noget særligt imponerende over Sollentunas hverken "landsholdsklasse" eller stil.

I 3. sæt kommer vi igen lidt bagud men kommer siden igen og har også sætbold i side-out. Denne slås desværre i bagvæggen af Bartosz, der ellers netop var inde for at give pause til Anton. Sollentuna er hurtige og snupper de næste bolde på en bold der serves for langt som vi tager og et popcorn i loftet.

Midten på 4. sæt er katastrofal. Vores blokade er stadigt ikke på plads, men på trods af liden effekt fra venstrekanten har vi god mental balnce. Særligt over midten dominerer vi og Marcus Johansen får flere gange sat Sollentunas landsholds centre på plads. Vi er dog nede 18-11 og det ser svært ud, men vi får kæmpet os tilbage. Undervejs dummer Sollentuna sig grueligt ved at lave en dobbeltudskiftning og bringe deres unge italienske hæver i spil. Dette giver et par tekniske fejl og blokade point for os og vi kommer igen. Desværre er Sollentuna efter at revertere dobbeltudskiftningen igen skarpe og vi står pludseligt nede 24-19.

Vi tager en time-out og gør aftalerne klare for de næste par bolde og har ikke givet op. Efter denne kommer vi igen i side.out og emil sætter de næste 4 server med sikkert tryk så vi kan spille om pointene. Mirakuløst kommer vi igen og Markus blokkere comitted en bold på midten ned til 24-25. Desværre snitter Emil en bold ud i forsvaret og vi overlever et par sætbolde men taber sættet og kampen 28-26.

Jeg er utroligt stolt af holdets indsats og også imponeret af Sollentuna. Brian er klasser over alle, Anton og Marcus spiller uimponeret og cool og vi begynder også at spille forsvar. Pointfordelingen viser at vi også undgår større mængder af uprovokerede fejl. Micah blev kampens spiller igen og Arajou fortjent kåret som bedste modstander. Vi ligger nede i tabellen, men i det her spil og særligt på den måde det svenske slutspil er sat sammen på gælder det om at være bedst til sidst. Det vil vi satse på.

Dommerparet gjorde en hæderlig indsats og jeg kan kun huske en bold som ikke blev dømt korrekt, hvilket var en touch bold i 2. sæt. Jeg er sikker på at Sollentuna er enige. Den tekniske linie var lidt svingende, men ligeligt fordelt, så der er heller ikke noget at komme efter der.

Næste weekend er vi igen oppe imod Sollentuna i Cup-slutspillet i Tierp. Vi er motiverede og klar og har flere i detaljer i vores spil vi kan forbedre. Udover det tager vi en mængde overskud og "klasse" med. Vi har masser vi kan gøre bedre og vil være enormt stolte af at slå Sollentuna ud af cupen.
Presse før kampen kan læses her; samt artiklen efter kampen.

Olafsen

Ingen kommentarer: