torsdag den 8. november 2007

Undskyldning og forklaring: Server problemer og dårlig hastighed

Som flere svenske hold ved har Falkenberg en server hvor at vi uploader vores kampe til.

Aftalen er simpel og alle herre hold pånær Lugi og Hylte er med:

1) Man skal uploade sine weekend kampe seneste onsdag.
2) Hverdagskampe er der to dages frist på.
3) Overholder man ikke ovenstående kan man ikke downloade andres kampe.
4) Uploader man ikke sine kampe blilver man låst af fra resten af sæsonen.
5) Kampe skal være af AVI eller WVM format og max 1 GB store

Den nemmeste måde er at anvende Windows Movie Maker direkte fra det digitale videobånd og bruge konverteringene: "Movie for LAN, 756 kbit/s"

Vi har i ÖVK haft problmer med at leve op til dette i sæsonen af nedenstående årsager.

A) Jeg blev først gjort bekendt med dette i sidste uge EFTER overskridelse af deadline.
B) Vores 2. kamp (Lugi) var af forfærdelig kvalitet grundet et gammelt bånd (og til Sollentunas træner: JA de kan godt blive slidt)
C) Både 2. og 3. kamp (Sollentuna) har taget ca. 24 timer at uploade pr stk og ender ofte med at vi bliver smidt af serveren grundet time-out, hvilket medfører korte bider af kampene (som derfor er belvet slettet af Falkenbergs Webmaster og vi har måtte starte forfra)
D) Det har ved analyse vist sig at mit bredbånd har lav hastighed på upload hvilket føjer til flaskehalsen på ovenstående.

Jeg (og ÖVK) har ambitioner om at bidrage til ovenstående, men har altså stødt imod udfordringer og miskommunikation internt. Dette er naturligvis en undskyldning men også kendsgerninger, som er svære at rette op med 1½ uges reaktionstid.

Vi arbejder på det og 1. skridt har været at kontakte min internet udbyder og bede om en bedre uploadspakke, hvilket der dog er 4-5 ugers ventetid på. Fejlene skyldes 100% os selv, men det kan være svært for mig at rette op på med kort varsel.

Indtil da håber jeg de resterende hold vil have lidt tålmodighed med os. Vi er i dialog med Falkenberg (Ismo + server ansvarlig) og regner med bedring ASAP.

MVH
Martin

Ingen kommentarer: