onsdag den 7. november 2007

EM til DK 2011?

Jeg synes at planerne virker gennemtænkte og veltimede. Vores herrelandshold er i langsom fremgang og har været i et par år. Kidsvolley er voksend, samtidigt med at FIVB og CEV er interesserede i at styrke sporten i forskellige nationer. Ikke nødvendigvis de bedste. Man kan jo se hvad der er sket med eks, Tyrkiet de seneste 4-5 år...

Udmeldelsen er to også et signal om at talentcentrene skal i højeste gear nu. For udover de spillere vi har på landsholdet hvor at et par stykker forventes at toppe (Lundtang måske undtaget) er det småt med talenter på vej. Måske en eller to spillere som der arbejdes med idag kan komme ind som periferi spiller.

Så alle jer spillere fra 17-24 år. Se at komme igang med at træne!

Samtidigt kan et EM jo virker som raket for Kids generationen og også tage afsæt i metaltrætheden i det danske sportsudbud af eks. fodbold og håndbold, hvilket jeg også tror indgår i den samlede ansøgning.

Så kan vi kun håbe at den politiske proces er gavmild og at planerne for en mulitiarena bliver vedtaget inden den officielle henvendelse til marts 2008. Jeg er positiv, men ikke naiv. De interantionele forbund er forvænt med virkeligt gode TV produktioner og publikums succeser fra WL i Polen og WL i Japan, så de ydre rammer og publikumsinterssen SKAL prioriteres.

Ellers satses der nok på andre nationer, hvor at Østrig og Frankrig (begge med bedre ligaer og ydre faciliteter) lurer i krogene...

Pressemeddelelsen fra DVBF kan læses volleynet, hvor også pressens respons kan findes

Ingen kommentarer: