søndag den 9. december 2007

Op og ned, et 25 års jubileum og ny spiller på try-out

I onsdags fejrede vi vores bare 2. sejr på udebane imod Habo baseret på simple ting. 3 dage efter svigter korttids hukommelsen og vi indkasserer et 1-3 nederlag på hjemmebane til et stabilt Vingåker.

Vi formår ikke at spille side-out i 1. sæt og bliver udraderet 25-13; se kamp-detaljer. Atter er vores modtagning sløv til at rette til og serverne formår ikke at følge aftalerne resulterende i ALT for mange fejl.


De næste sæt er jævne og vi spiller med et højere topniveau men lavere bundniveu end Vingåker. Niklas og Ola gør et hæderligt job i modtagningen, men det skal de også gøre når presset ikke er større. Undervejs bytter vi Micah og Bartosz og det giver mere rytme samt tro på at brede spillet.


2. sæt tabes meget tæt 27-29 og i 10 min pausen gør vi os klar til at levere varen, hvilket vi også gør. Vi spiller simpelt og effektivt og på trods af at vores forsvar særligt på pos 1 er dårligt placeret kan vi vinde sikkert på bla. at vores blokade begynder at virke som den hidtil har gjort.


4. sæt bliver tæt men mod slutningen forærer vi 5 angreb i sideout og taber stort.


Vi har nu truffet konsekvensen og tager en spiller på try-out fra imorgen. Kris Krashauer, der her spillet med Paul George i UCLA kommer på prøvetræning, da vi er heldige at han har befundet sig i Europa og er på jegt efter en klub.


Efter nederlaget fejrede vi vores 25 år jubileum og det var sjovt at blive overrasket af Thomas Haugaard, der har dannet par med Frida Malmström, som altså er tidligere ÖVK'r og derfor var med til jubileumsfesten. Dette sikrede en rimelig dansk indsats på dansegulvet, da det endeligt blev åbnet efter en del taler...


De næste 14 dage bliver meget hårde mentalt for holdet, som jeg tror ikke har samme selvtillid til projektet som jeg har eller kan se den udvikling som vi gennemgår fører noget med sig. Men det er jo altid godt med en udfordring!


Dog er det klart at 2 ting skal ændre sig startende fra mandag: Fokus på en EGET spil og bortskaffelse af ALLE forstyrrende faktorer (mentale som fysiske) der ikke er givende for udviklingen af vores præstations nivau. To ting som med vores unge og meget umodne trup kræver en stor indsats af undertegnede og vores rutinerede svenske spillere.


Læs om kampen her; inkl. et interview med en af dagens bærende kræfter Ola. Desuden kan læses om tankerne vedr. vores amerikanske try-out spiller Kris Kraushaar.

Læs også om klubbens udfordringer igennem 25 år ved et interview med Bengt Olsson og om "25-års holdet" samt milepæle i klubbens historie. Kort og godt kan man læse en del i dagens avis.

Idag er også et interview i Svensk P3 med undertegnede, som jeg linker til når det lægges online.

Ingen kommentarer: