fredag den 15. februar 2008

Clash of the lefties

Som man kan læse på Vingåkers hjemmeside er der på søndag et par kampe i kampen når både Ola Maineborn og Per-Erik Dahlqviust vender hjem til Vingåker. Faktisk er de begge allerede taget afsted for at hilse på venner og familie, mens at resten af os følger efter med afgang søndag morgen 0730 fra Örkelljunga.

Hvad jeg dog finder endnu mere pudsigt er sammenstødet mellem Kris Kraushaar (ÖVK) og Paul George (VVK) der begge stammer fra UCLA og nåede at spille sammen i et par sæsoner. Begge er venstrehåndede kantspillere og dominerede holdet i serv, modtagning, angreb og blokade. Paul var den yngre og mere eksplosive og Kris var den erfarne og rutinerede. Det lykkedes da også Paul at overgå Kris i antal vundne point, da han fik spilletid tidligt på holdet, mens at Kris overgik ham i bla. angrebseffekt.

Ironisk at de to møder hinanden på den anden side af kloden, langt væk fra solbeskinnede Californien, men i det kolde og mørke Skandinavien. For at føje en krølle på halen til dette spiller Kris lillebror nu for UCLA præcist som hans farfar gjrode det tilbage i 1949-50 og han var altså med til at tabe igår imod Hawaii (Brian Beckwiths gamle hold).

VVK har placeringer at spille for og kan ved gode slutresultater hænge i den 4. plads der giver adgang til at spille imod et lavere seede hold samt hjemmebanefordele. Vi spiller for sammenspillets og udviklingens skyld og for at højne niveuet i vores spil uden at vise for meget til modstandernes statistikere.

VVK kan dog få en svær afslutning, da deres unge center Erik Bylund har fået en knæoperation og holdet har været tvunget til at spille med kun 1 center på banen de seneste kampe (diagonalt med hæver og træner Dave Egan, der selv blokerer fra midten i hans netrotationer). Der er dog håb for at Erik kommer igen op til slutspillet, og det håber jeg meget, da han har været en af de positive overraskelser i denne sæson.

Pga. de mange usikkerheder om VVK samt deres talent for at få meget ud af enhver situation kan det meget vel blive den mest interessante kamp i sæsonen rent taktisk. En ting er sikkert. Der bliver drøn på i en af ligaens mest underholdende hjemmebaner, når begge hold godt sat op og bevidste om flere af hinandens spillere støder sammen søndag kl 17.

Ingen kommentarer: