torsdag den 2. oktober 2008

Afbud, træningslejr, teambuilding og 1. bud!

Som man kan læse både her og på HD har vi meldt afbud til Slotscuppen i Vingåker og arrangerer istedet vores teambuilding hjemme samt laver en kontrolleret træningslejr. Artiklen nævner dog ikke den vigtigste årsag til vores afbud: Vi har allerede deltaget i 3 stævner og trænet meget både fysisk og med bold. Derfor har vi bla. fået et par småskader for bænkspillerne, som pt. er Deajn og Niklas, er det ganske enkelt ikke sikkert at gøre andet end at melde fra.

Vi føler vi er hvor vi skal være og vil gå både Cupen og Seriespillet imøde med sult og overskud både mentalt og fysisk.

Weekendens program bliver let træning og måske også tid til at kigge forbi i vores træningshal i Åsljunga, som er lånt af EVS til at spille træningskampe imod Svedala og Falköping (se nederst i artiklen fra HD).

Lørdag afholder vi den teambuilding som vi skulle have gjort i Vingåker og søndag holder vi holdmøde samt kulturskole med undertegnede og ordførende (DK: Formand) Bengt Olsson.

Et bud på serien er kommet fra V-fan. Indtil videre er jeg dog enig med den første kommentar: Er Hylte ikke undervurderet og hvor er der nyt om Sollentuna?

Ingen kommentarer: