mandag den 16. februar 2009

Perfekt weekend

Af mange årsager var det en perfekt weekend. Lørdag var vi et par gutter der var taget til Malmø for at få lidt sand under fødderne og selvom Dennis blev en fortjent king of the beach og alle havde problemer med at få luft under fødderne i afsættet, var det faktisk rimelig bold der blev spillet. Gentagelse følger måske lørdag?

Søndag blev en lang tur op mod Sollentuna. Vi er ved at spille os lidt fri af vores "gamle" hold og ind i nye roller og derfor var fokus langt langt væk fra resultat, men istedet på udvikling af spillet, fokus på præstation og energisk spillerglæde. Sidstnævnte kan man se ret gode eksempler på hos Olsins Sportsfoto, som fangede undertegnede og flere spillere i ret sjove og følelsesladede øjeblikke. Der var efter kampen fuldt hus på de tre fokuspunkter og så er en sejr jo også rar.

Pånær en katastrofal start i 3. sæt med 2-8 i 1. tekniske og jævnt mange netfejl spiller vi nemlig ret god volleyball og får brugt rigtigt mange typer angreb og angrebspunkter, hvilket var et af vores største mål med kampen. I 4 sæt er det Sollentuna der bliver hægtet af og det tænder os meget at vi har 4 medrejsende tilskuere som SELV er taget de lidt over 530 km fra Örkelljunga til Sollentuna der er istand til at overdøve hjemmepublikummet, som også på trods af deres relative lille antal skaber en rigtig god stemning.

Jeg er personlig kun ked af en ting. Det er min hujen og brok over Martin Yngerskog som sammen med 2. dommeren er de eneste der bemærker et hæveroverspil fra Nick på et fremspil fra vores libero Niklas der tager en forsvarsbold med fingerslag i angrebsfeltet. Det får jo unægteligt mig til at se lidt fjollet ud, når manden endeligt har ret med en legitim dommerhenvendelse. Med et godt overblik fra dommerparret blev pointet også givet efterfølgende givet til Sollentuna. De to leverede også en perfekt præstation. Jeg er feks. fanget på foto i flere tilfælde med en angivelse af de få cm som de i flere tilfælde korrekt dømte bolde inde eller ude. I min ambition som "linie dommer" er jeg kun uenig i et tilfælde og det må vist være rekord i år.

Ellers virkede Sollentuna en del utilfredse med Nick's hævninger som de mente mindede om "kast". Jeg skal ikke afgøre noget i den sag, men bare konstatere at Nick blev valgt til kampens spiller AF Sollentuna, hvilket ikke er første gang iår at han får den ære. At der så er tumult efter kampen er en anden sag, som det vil være for langt under bæltestedet at gå yderligere ind i her.

Nu går jagten på 2.-3. pladsen før slutspil ind i en forrygende afslutning i en serie der er vanvttig jævn. Vi slutter af på bedst tænkelige måde med to hjemmekampe imod hhv. Hylte på søndag og Falkenberg efterfølgende uge.

Kunne det være bedre?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Martin,

Du skall inte fundera så mycket på att Sollentuna klagar på Nicks fingerslag vid ett flertal tillfällen. När vi möter dom så klagar de konstant oavsett vilken passare som spelar. Men det måste väl bero på att deras egna passare har så enormt fina fingerslag, eller inte?!

Mvh
Hylte

Anonym sagde ...

Det är pinsamt att inte domarna sätter stopp för Solentunas gnäll tidigt i matcherna.

Unknown sagde ...

Jeg vil ikke gå ind i hvorfor folk klager. Selv bruger jeg for meget energi på dommere og modstandere, men det er oftest et resultat af at man bliver følelsesmæssigt involveret i kampene og mener at se noget andet end dommerne.

Vedrørende Sebastian Thylander som hæver, så synes jeg faktisk han gør et godt job og meget sjældent laver tekniske fejl.

Hvor underligt det end lyder, så synes jeg ofte det lægger en god dæmper og præventiv giver en effekt når dommerne beder spillere og trænere OG undertegnede om at tage den lidt med ro TIDLIGT i kampen, hvis der er tendenser til brok. Og bliver man ved med at opføre sig usportsligt og konfrontere domme eller en linie i spillet må kortene jo frem. Det har kostet os en 2-3 fortjente kort i denne sæson, hvilket vi jo bliver klogere af...