lørdag den 12. september 2009

Stolt!

Vi har den seneste tid brugt vores tid på andet end volley også. Den personlige og mentale udvikling af holdet samt spillernes karakter har været sat på prøve med sponsor-aktiviteter, fundraising og networking. At disse indsatser også giver klubben en fordel ressourcemæssigt er klart, men udviklingen af de rette holdniger er mindst ligeså vigtig.

Jeg er meget stolt over at vi efter en SÅ intensiv periode har udvist så meget overskud og positiv indstilling. I morges var vi i Hörby og jeg var oppe kl 0530 for at køre en mix-volleyturnering og være en del af at løfte volleyballen i den del af Skåne også. Det handler om at tage ANSVAR ved arbejde på tværs af klubber og niveau og være PROAKTIVT DELAGTIG i at UDVIKLE os selv og vores samarbejdspartnere.

Disse ord udgør 4/5 af vores værdi grundlag i klubben og både svenskere, nye, gamle og måske kommende spillere har udvist uanmindeligt godt humør og spredte ikke bare PROFESSIONALISME omkring sig (så fik vi det sidste med).

Hvad vi dog bidrog med var først og fremmest GLÆDE, som kommer til at være et kodeord for vores samarbejde med Hörby...

Næste år skal vi nemlig deltage i en glædesdag for cancersyge børn fra hele Skandinavien samt flere østlande og mødet i Hörby var en forsmag derpå. Det bliver større på det menneskelige plan så meget større at være en del heraf end noget som helst sportsligt metal og det skal føre os tættere på regionen. Hvordan dette er kommet op at stå er et andet eventyr som jeg ser utroligt meget frem til at berette om som opbygning til næste efterår igen...

Ved dette arrangement og det kommende eventyr uddanner vi vores spillere i et personligt ANSVAR og gør dem til større mennesker indeni. Følelsesmæssigt og menneskeligt bygger vi allerede op til den oplevelse.

Idag har vi også Middelfart på besøg og efter en træning idag skal vi spille træningskamp om et par timer. De overnatter siden i klubhuset og imorgen gentager vi succesen. Næste weekend er vi så i Middelfart til deres stævne og siden venter kun en turnering før end Cup'en i Habo i midten af oktober og seriestart ude imod RIG ugen efter. Derefter er det Sollentuna hjemme og til sidst NCC på hjemmebane.

Sportsligt er der masser at arbejde med, men menneskeligt er vi langt længere end jeg kunne have forventet.

Jeg er stolt!

Ingen kommentarer: