onsdag den 13. oktober 2010

Dobbelt Dansk Søndags Sæson Start

I gamle dage var der sportssøndag (eller var det lørdag?). Idag er der volleykanalen. Sæsonen starter med dobbelt dansker opgør. Favoritterne fra Lindesberg besøger indkøbslystne Hylte/Halmstad i damernes eliteserie kl. 1400.

Kl. 1700 (ca?) gæster ÖVK så Hylte i den samme skønne Örnahall.

I begge kampe vil der blive danset, hoppet og bandet på dansk på udeholdets sidelinie i form af undertegnede/ÖVK og Michael Jensen/Lindesberg (som selv får lov at snakke om den start på sin blog)



Hylte er nok mere end sultne for at smide ÖVK hjem med et tak for sidst. Vi sluttede sidste sæson af med at sende dem ud af slutspillet for 3. år i træk (hvilket de så gjorde i ÖVK 3 år i streg tidligere) på deres hjemmebane (=ÖVK's 2. hjemmebane). For begge hold er det vigtigt at vise overarm fra starten i en række der ser ret uforudsigelig ud.

Jeg har dog en simpel en mission søndag. 1) Under hver bold at sætte de 6 mest motiverede spillere på banen med et eneste mål: 2) Spil hver bold som den vigtigste vi kommer til at spille iår. Det er sådan mit hold gør det og gør de ikke det så kan vi gå tilbage til punkt 1.

Så må vi se hvad den anden side af nettet vil gøre ved det. Vi fokuserer på vores særegne spil og holdninger og kigger indad. Vi har et par detaljer vi gerne vil arbejde på, men endnu mere vil jeg have at vi som altid lægger kræfterne på det basale i vores spil.

I derhjemme er velkomne til at kigge med sålænge.

Ingen kommentarer: