onsdag den 13. oktober 2010

Nyt fra østfronten og vestkysten...

For de der savner lidt kød på benet fra hovedstaden er her lidt links om Sollentunas kommende Dr. Phil. Phil skal læse bioinformatik i Stockholm og arbejde på sin Ph.D. og naturligvis spille volley!

Phil Tully; Vassar News

Stats 2010

Så det er en intelligent, høj pointkraftig herre som klubben har været heldig at få fingrene i. Phil har fungeret som anfører og har ledt hans hold statistikker på point og angreb samt bidraget i modtagningen fornuftigt.

Ellers kan vi fra vestkysten rapportere at Jimmie Ivarsson bliver proffessionel i Polens andenliga. TILLYKKE. Jimmie er netop taget afsted og det bliver spændende at følge hans udfordringer og udvikling. Også tillykke til Falkenberg, RIG og Vindrarp for at have bidraget voldsomt til at det er lykkedes at få ham afsted. Eliteserien mister måske en profil, men svensk volleyball får momentum.

Læs mere i Hallands Nyheter om Jimmie og seriestarten hvor bla. engelske beachsatsende Phillip Smith er nævnt som try-out center.

Skønt der sker lidt!

Se iøvrigt den nye eliteserieportal, som idag er blevet lanceret og for fremtiden vil have al info om herrernes og damernes eliteserie. Lidt skønhedsfejl og et par klubber der hænger i bremsen, men det skal nok blive godt!

Nok progastination. Tilbage til læsning og arbejde!

Ingen kommentarer: