mandag den 28. januar 2008

Nederlag nr. 2 i træk: Vi falder for let sammen.

Vi røg ind i endnu et surt nederlag igår. Statistik kan ses her. Ser man på vores resultat ude imod Sollentuna og hjemme imod Tierp er det tydeligt at vi ikke har gang i angrebet men at vores blokade er blandt toppen i rækken. Når sidstnævnte er noget vi prioriterer rigtigt meget er det rart at se en forbedring, men når vi ikke er bedre i angrebet med måske rækkens bedste hæver er der grund til en dybere analyse (som dog ikke kan komme her, da jeg ikke har set kampen på video endnu).

Tierp er måske det hold der har lavet flest fejl i rækken, men i kampen igår slår vi desværre den statistik, og det er ærgerligt at lave 40% af modstandernes point. Tierp få spillet sig bedre igang efter 1. sæt og server med et voldsomt pres, hvor at der desværre er flere netrullere på vores siden end bolde i nettet på deres. Samtidigt falder vores blokade og de 13 point vi laver tror jeg de 10 falder i 1. og 2. sæt.

Det er en stor udfordring at arbejde med et hold med lav selvtillid, men jeg har stadigt tro på at vi topper når det bliver nødvendigt. Vi har spillermaterialet, fysikken og de ydre rammer, så det er særligt de indre forhold der skal arbejdes med, for i medvind er vi virkeligt gode, men i modvind falder vi sammen. Der er derfor grund til at arbejde med at forbedre de mekanismer som ligger bag. Kan vi holde samme mentalitet, som vi har i medgang, i længere perioder OG også når det bliver svært og undgå udfald og stimer kan vores koncept går hen og blive ret godt!

MEN. Det kræver en større trodsighed og en større vilje til at turde vinde. Hvem der stiller sig frem som lederen på de 9x9 er en af nøglespørgsmålene til at vi får vendt spillet frem til kvartfinalerne.

ÖVK Kampreferat, Helsingborgs Dagsblad, Arbeterbladet

Radioindslag:
1) Spol 0245-0400
2) Spol 0410-0541, 1350-1536, 2244-2350
3) 0000-0130, 0345-0455
4) Interview Ola Maineborn 0240-0355

I starten af ugen har vi haft fat i spillere der er centrale for at føre planen ud i livet og samtidigt rydtet ud i den brok og tvivl der opstår når vi er i modgang. Så et problem ER løst. Det næste er at hver spiller tager sit eget spil og sin egne reaktioner op, når vi kommer i vanskeligheder. Dette har derfor været hjemmeopgaven til dagens træning og det er via denne coaching og selv-coaching at vi skal optimere på vores præstations-niveau når det bliver hårdt.

Ingen kommentarer: