søndag den 3. februar 2008

Hvem gør hvad imod Falkenberg på udebane?

Idag kl 17 spiller vi på udebane imod favoritterne fra Falkenberg. Det er en kamp vi har set meget frem imod og også forberedt os godt til. Desværre ved vi ikke endnu om Kris Kraushaar kan spille efter den fodskade han pådrog sig inde i midten af sidste kamp hjemme imod Tierp.

Falkenberg klarede sig godt og fik en flot 2. plads til de nordiske mesterskaber, men deres diagonal Jimmie Ivarsson har lidt lidt af et maveonde og måske derfor legede holdet lidt med 2-hæversystem i deres seneste to kampe imod bundpropperne Säter og Lugi. Læs Falkenbergs oplæg til kampen her og vores på hjemmesiden, hvor der desværre er sneget sig en fejl ind om vores skades-status.

I dagens HD er også et interview med Ismo, som jo var træner for holdet før Svante. Han stiller det interessante spørgsmål om hvorfor vi stadigt har en form-opgave at løse, men også at det nok ikke bliver os som bliver valgt i kvartfinalerne, hvor at 1-4 vælger mellem 5-8. Vi får jo at se hvad der sker når vi kommer så langt, men jeg er jo tilbøjelig til at give ham ret. For det første har vi jo spillet et par gode kampe imod Falkenberg og for det andet er vores uberegnelige form ikke til at spøge med. Årsagen til vores formsvigt har åbenlyse rødder helt tilbage til min sene tilgang som træner, forkert draftning af spillere, skader og sygdom hos centrale positioner og et hak i selvtilliden som disse ting vil bringe med sig.

Hvis man vælger at fokusere på vores problemer når vi ALDRIG i en finale, men hvis man vælger at løse de små opgaver til optimering i vores spil og mentale indgang til træningen og hinanden har vi alle muligheder.

Vores opgave er at få vendt tingene så vi topper til slutspillet, og hvis spillerne begynder at tro på det og lægger en indsats derefter har vi også medalje-chancer som Ismo nævner det.

Yderligere idag har vi dog tre interessante spørgsmål vi skal have afklaret først.

1) Kan Kris spille, eller skal hans fod spares?

2) Hvem spiller libero: Niklas Hugosson som har haft en fantastisk trænings periode i slutningen af ugen, eller Marcin Konkel? Sidstnævnte spillede libero i sidste år i den polske 1. division og er motiveret efter at vise hvad han kan i bagkæden, når genoptræningen af hans knæ ikke lader hans springe igennem ved nettet.

3) I tilfælde af at Kris ikke kan spille, hvordan skal kampen så bruges?

Svarene på 1 og 2 kender vi først efter opvarmningen idag omkring kl 1645 i Falkenberg og svaret på 3 vil spillet undervejs diktere.

Vi møder op og er klar til revanche og for at vise at vi kan true de svenske mestrer, men vi er også bevidste om at vi har nogle svagheder. Men efter min mening er det bedre at kende dem end at ignorere sådanne i ens vej på forbedring...

Ingen kommentarer: