tirsdag den 23. september 2008

Lokal forankring og lokal telefonbog.

Forleden faldt jeg over lokalbogen hos et pizzaria i Örkelljunga. Der slog det mig hvor meget vi betyder i kommunen og hvor vigtig byen er for os. Vi var simpelthen kommet på omslaget af telefonbogen med et billede fra vores kvartsfinalesejr over Hylte.

Så vores arbejde på at være andet end en volleyklub og komme tættere på vores lokale miljø samt lade det komme tættere på os bærer langsomt frugt. Dette kan man bla. læse om på vores hjemmeside samt i den nylige presse, hvor dette har vores største opmærksomhed.

Vi arbejder hårdt på at tilbyde projekter for kommunen og samtidigt bruge den til at styrke vores organisation samt økonomi og image lokalt. Bla. tilbyder vi fritidsidræt til alle skoler i mellemtinerne og dette højner eksponeringen af vores professionelle spillere samt deres kontakt lokalt. Desuden giver det dem noget meningsfyldt at lave i dagtimerne og det samme gælder de mange børn der laver noget andet end at spille computer. Kommunen er glade, børnene bliver aktiveret og er motiverede for at lege fordi de kan gøre det med rigtige sports helte, spillerne holder igang socialt og mentalt og klubben får et betydeligt økonomisk bidrag for at drive projektet.

Resultatet er win- win og den lokale forankring mellem klub, spillere, by og miljø højnes. At vores spillere også scorer en del sideblikke fra de lokale ældre piger når de er i banken eller løber ind gør også at der er mulighed for at den del af maslovs behovs pyramide bliver tilgodeset så der ikke nødvendigvis går druk i den i weekenden i jagten på andet end sportslig succes. Byen har behov for os og vi for den og de mange virksomheder der bidrager til os og kommunen får en bid af eksponeringskagen og lidt af volley brandet smitter af...

At vi ligefrem er på forsiden af telefonbogen tyder dog på at alle nævnte aktører går en god og synergistisk fremtid i møde...

Ingen kommentarer: