mandag den 29. september 2008

Sejr i Store Enso

Med to 3-0's sejre over hhv. Hylte og Lugi og et knebent 3-2 nederlag imod Habo kunne vi kalde os Store Enso mestrer. Turneringen var som altid i Hylte stille og rolig og godt arrangeret med gode dommere, selvom "Biffen" dømte morgenkampen imod Hylte (hvilket han dog gjorde rigtigt flot og upartisk!).

Hyltes juniorer gjorde et rigtigt flot arbejde og Habo både servede og kæmpede godt i defensiven. Lugi havde med en småskadet Steve problemer, men mon deres 2. australier, som ankom igår kan danne lidt mere pres på midten? De spiller imorgen træningskamp imod Gentofte med ham på banen tirsdag og jeg ser frem til at høre Peter og Ulf hvordan det er gået.

Til Store Enso havde vi iøvrigt rykket vores kamp fra fredag til lørdag for at få tid til at træne og det gav åbenbart pote, da vores tempo i offensiven samt serv / modtagning viser klare tegn på ret udvikling. Blok er dog en anden sag.

Turneringen i Vingåker må vi dog desværre melde fra til i næste weekend, da et par spillere døjer med overbelastning og det derfor ikke vil være sundt at skulle spille yderligere 4-5 kampe på 2 dage. Jeg håber Vingåker kan tilgive os og jeg ved også at holdet gerne ville spille, men elitsektionen og jeg fandt det simpelthent uansvarligt når vores trup er så smal og et par spillere har behov for at pleje skaderne inden de vokser til noget alvorligt.

Denne uge hedder der som sagt blokade: Øjenarbejde, fodarbejde og håndarbejde...

Ingen kommentarer: