søndag den 19. oktober 2008

Finale tid: Hvor dyr bliver Dürr?

Vi fik set to sæt igår i hallen af semifinalen Tierp-Habo og det var en ganske jævn kamp. Ihvertfald var det ikke til at spå hvem som ville tage kampen efter 1-1. Men Tierp fik til sidst sejren, hvilket kan læses i presse til højre.

Efter kampen havde Dürr lavet 25 point på 2 blokader, 4 esser og 19 angreb. I forhold til det vi så har han derved højnet hans spil. Det bliver derfor meget vigtigt for Tierp at han finder formen, som fra sidste sæson kunne vise sig at være en del svingende. Vi vil naturligvis være opmærksomme på det. Omvendt vil Tierp bruge en del energi på Andrew og Fletcher. Vi ser dog en del muligheder i at have to spillere som trækker så meget opmærksomhed; noget som vores venstrekant også lukrerer en del på.

For os gælder det om vores 9x9 m. Hvis vi holder en simpel taktik og ellers bruger vores energi på egen side står vi en god mulighed for at kunne tage titlen. Det er dog ikke målet der er vigtigt; det er vejen dertil.

Vi har forberedt os så optimalt som et ungt hold kan. Vi har spillet 17 kampe allerede i forsæsonen og tabt 5 og ialt spillet 58 sæt før denne finale og nu kommer de vigtigste. Hvor mange at Tierp har spillet har jeg ikke tal på, men jeg tror vores sammenspil er lidt bedre og vi har nok ogsså spillet flere kampe på højere niveau. Med kampen idag samt træningskampen på torsdag imod Hylte og deres importer når vi således op på 19 kampe, hvilket er 1 mere end hele serien før slutpspillet.

Lige nu spilles en meget svingende 3/4 plads mellem Habo og Tierp med volleyball af også svingende kvalitet, hvilket også kan ses på landstræner Johan Isacssons kropssprog på tilskuerpladserne. VVK blev udraderet og virkede meget modløse i 1. sæt, men tog det andet sæt og der står derved 1-1 i spillepausen.

Spørgsmålet for os og Tierp bliver: Hvor dyr bliver Dürr? Han kan koste en del og også give en del afkast. Om vores stabile investeringer giver mere i det samlede regnskab ved vi om få timer.

Følg os på hotline.

SMADR!

Olafsen

1 kommentar:

søren sagde ...

tillykke med titlen.. !

/søren