torsdag den 23. oktober 2008

Hylte/Falkenberg: Lidt fra forum og radioen

Hvis man ellers våger sig ind på Falkenbergs hjemmeside og forummet kommer der jo til tider interessante links og også gode artikler der ikke altid drukner i statistik og modtagnings effektivitet. Jeg mener faktisk de har en af rækkens bedste hjemmesider og man kommer tættere på spillerne og generelt appellerer konceptet jo til ens volley interesse. Det kan blive lidt massivt i forum til tider, men da godt der bliver gjort så meget for fans og publikum som der gør. Det kunne flere klubber lære af. Som modstander skal man vide at sandheden har flere ansigter, men for klubfølelse og fankultur er det jo inspirerende.

Det er også interessant at se at Falkenberg iværksætter et kulturprojekt hvor at hele klubben bliver eksponeret for elitefilosofi. Pudsigt er det at det ligger utroligt tæt op af både vores Fadderverksamhet (svensk) og Kulturskole, hvor vores elitespillere bliver involveret i klubbens andre hold (FV) og selv er under uddannelse menneskeligt og elitært (KS). Jeg håber at kunne tale om dette med dem når vi engang mødes, for det lader til at vi arbejder imod de samme mål med næsten de samme virkemidler.

Via forum fandt jeg også for et par dages side et radio interview med Falkenbergs anfører Niklas Karlsson og Hyltes spillende træner Kristian Wrethander (begger hævere for de der allerede nu har glemt forrige artikkel!).

Falkenberg og Hylte er begge hold fra Halland og altid med i den bedste ende af rækken og det er derfor interessant at høre hvad de to konkurrenter har at sige til sæsonen og ikek mindst hinanden.

Interview Hylte/Falkenberg (7:45-13-30, 17:00-20:00, 23:00-26:30)

Hylte vurderer Falkenbergs fordele at være deres størrelser og fysik samt at deres spillere har taktisk forståelse og kan bringe det med ind i deres spil. Omvendt vurderes deres svagheder at være deres modtagning, som nok bliver lidt dårligere iår uden libero Johan Olsson, samt at de kommer til at mangler lidt lederskab på banen uden Patrick. Samlet set virker svaghederne dog ikke markante.

Falkenberg mener også at Hyltes styrker ligger i den fysik de kan bringe på banen, den power de har i angrebet samt den rutine som Urban og Kristian besidder. Dog kan det blive farligt med den store trup og i modtagningen kan de have en achilleshæl baseret på unge spillere og en Canadier.

I bund og grund er jeg meget enig med de to konkurrenters analyse, og vil derfor ikke kommentere videre på det.

Dog vil jeg mene at Hylte har potentialet til at vokse mere over sæsonen med de mange unge spillere og tre Canadiere som er kommet sent ind i truppen (selvom Sean jo har en solid fortid der før). Falkenberg må omvent forsøge at blive bedre med de spillere de har og det koncept de har fortsat. Om Hyltes potentieller vækst kan blive mere end det niveau som Falkenberg vil lægge ud med, og sikkert også jævnt vil holde, er alt for tidligt at tale om. Der er jo også andre hold man kan regne med.... Jeg tror, som Niklas også kom ind på, at Falkenbers nederlag til Habo i kvartfinalen til Cup'en nok skal gøre dem motiverede for revanche... Et nederlag engang i mellem kan være sundt.

Uden tvivl bliver begge hold dog meget stærke.

Fra ÖVK side er der tilføjet lidt radio fra både Cup'en samt et interview med Bengt Olsson, se under radio til højre.

Som man kan se er vores kamp også kommet online på volleykanalen; omend der stadigt mangler slutning af sceancen, der er ifærd med at blive redigeret. Her vil man bla. opleve Anton Cronholm og Patrick Rumin på fåmælt slap line i deres første medie optræden.

Ingen kommentarer: