lørdag den 18. oktober 2008

Så er vi på plads i Tierp

Rejsen herop gik hurtigere end forventet (7 timer i bil) og vi sover på en rideskole udenfor "byen". Vi morgentræner her kl 10 for at få stivheden ud af kroppen og før at være maks. klar til vores semifinale imod Vingåker her kl 15.

Alle pånær Niklas er maks. klar, men han har spilet 100% i bagrotationer som både hæver & libero og ryggen er i kraftig bedring, så det kan være at han kommer på banen som enten serv eller defensiv match up. Se bla. artiklen fra HD (husk at læg trykket på "ude" rigtigt for ikke at misforstå overskriften!)

I princippet kan alle 4 hold (Habo, Vingåker, Tierp og os) gå til finale og derfor vil alle slås for en tidlig titel i den nye hal. Jvf. Tierps hjemmeside kommer der til at ske en del og mon der kommer mange tilskuere i den nye hal? Det håber vi! Mange har spået os at tabe til Vingåker, men jeg tror ærligt talt ikke de mange "eksperter" ved hvor godt sammenspillede vores lille trup er. Jeg håber meget at give dem svar på tiltale i løbet af weekenden. Dog har Vingåkers hjemmeside i deres seneste CUP-nyhed beskrevet vores proces ret godt og med deres nye blog kan man nu også følge dem mere.

Alle kampe kan følges på Hotline og mere info kan læses hos Habo, Tierp og på SVBF's nyhed. Imorgen kommer volleykanalen på besøg og også radio. Jeg skal se at sætte links op til det.

Jeg er tilbage efter semifinalen!

Ingen kommentarer: