mandag den 15. december 2008

Fortjent nederlag på en dag i underpræstationens tegn

Overskriften siger det meste. Vi var fornærmende under niveau i en rodet kamp hvor også Hylte kunne være bedre (hvis en sådan sætning ellers beskriver mere?).

Her en længere analyse:

Hylte havde scoutet os godt og brugte en del opmærksomhed på Fletcher og Andrew. Brock slog slet ikke til på dagen og spillede sit vist nok livs dårligste kamp i både modtagning og angreb og på trods af at Marcus spillede sin bedste kamp hidtil var det ikke nok til at få det amerikanske kontinent i gear.

Det eneste moment som får godkendt er vores taktiske server. Her rammer vi Hylte godt, men skal så selvfølgelig få mere i blok forsvar, når vi VED hvem der får boldene og hvor de slås hen. Der var dømt legestue for Urban og Nathan og selv Kristian scorede for meget på hæver overspil.

På en dag hvor Hylte spiller hæderligt (dog med en del svingende præstationer i serv) og vi gør vores dårligste indsats findes der kun en fortjent vinder; og det er ikke os!

De dårlige undskyldninger er at Nick's snørrebånd knækkede midt i kampen og at en forlænget 10 min pause blev til samlet 17 min efter at momentum havde skiftet til vores side fra 2. sæt grundet salmeunderholdning og større Lucia-opbud (?). Den enste årsag til at dette ikke affødte en protest fra os var at det tilsyneladende også kom bag på Hylte selv (som fra arrangørernes side havde givet pigerne 5 minutter som så blev til 12...). Dog var det lidt plat at se 24 HELTÆNDTE ÖVK og Hylte spillere stå side ved side og blive kolde i omklædningsgangen og i den grad blive trukket ned i tempo til fordel for at se 10 hvidklædte teenage-tøser med stearin i garnet stå og synge meget stille og sirlige jule-salmer foran over 300 tilskuere i en helt mørk hal.... Sikke en kontrast... Dog ville en protest også mest have tegn af dårlig taber attitude, og det er ikke sådan at jeg ønsker at påvirke resultatet. Det tror jeg bedst vi gør ved at se på os selv.

Tillykke til Hylte med GP-kvalifikationen og de 450 kampe Kristian. Jeg håber de danske julebryg smagte godt. De er ihvertfald fortjent!

Som sagt før opgøret var Hylte måske det mest formstærke hold for tiden, mens at vi har satset en del udvikling overfor rytme. Om det kostede os et godt resultat ved jeg ikke, men ihvertfald var vi tydeligt ikke lige så sultne som værterne. Nederlaget kan dog bruges konstruktivt og som en motiverende faktor til at se sig selv i øjnene.

Da Falkenberg dog fik stryg imod Sollentuna kan vi dog selv afgøre det fredag. Mon ikke vi burde være motiverede for det? Falkenberg har vel også lidt energi de skal af med efter deres 1. nederlag?

Med en 3-0 eller 3-1 sejr over Falkenberg bliver det med størst sandsynlighed Vingåker vi skal møde i GP semifinalen efter jul. Toppen er helt lige og kun 1. point fo få sæt afgør 1. pladsen mellem os, Falkenberg og Hylte. Det er dermed utroligt spændende afslutning på årets serie vi går i møde. Hylte møder Vingåker ude på torsdag og vi spiller ude imod Falkenberg fredag og selv Linköping har en chance for at komme med hvis to resultater falder ud til deres fordel.

Hvad skal vi gøre ved dette? Vi trænger vist til at stramme lidt op i side-out og desuden har vi lidt individuelle krav der skal ses ekstra på i denne uge.

Spænd hjelmen...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

skal vi ikke høre om jeres sidste kamp

Anonym sagde ...

http://www.fvbk.nu/article.html?articleId=479

Unknown sagde ...

Beklager tavsheden. Men nu er der lidt nyt igen.

MVH
Martin