mandag den 29. december 2008

Lidt godt nyt...

I vores hidtil 2 træninger mellem jul og nytår har vi haft besøg af 9 spillere fra RIG's 2.+3. årskul. Med 6 svenske spillere fra vores eget elitehold kunne det være at vi næste år skal holde vores jule træning i Falköping istedet, når nu de amerikanske spillere er på planlagt juleferie hos famillien?

Fra 3'ere havde vi følgende på besøg med følgende observation:

- Victor Petterson (Falköping) er gået markant frem fysisk og teknisk og er vel nok den spiller der har overrasket mig mest positivt siden mit sidste besøg.

- Oliver Odd (Vindrarp) kæmper stadigt med angrebet men viste gode blokader på midten selvom det kneb med at nå ud til kanten. Olivers fremtid ligger måske ikke i midten, men at starte som center og senere udvikle sig videre er avsolut ikke en dum idé (hvilket vores Dejan Tujkic er et eksempel på en strategi for)

- Erik Knutsson (Engelholm) mangler stadigt lidt mere mobilitet i særligt det defensive men gør det godt ved nettet og skal vel bare udvikle sin motorik mere for at låse op for et større udviklings potentiale. Han er dog 3'erens bedste center lige nu men har også meget der skal nås for at kunne opnå det samme i eliteserien.

- Tobias Persson (Hässleholm) har døjet med knæerne og det har gået ud over hans netspil og han er måske den spiller som er gået mest tilbage. Dog har han tidligere vist et rigtigt godt niveau og jeg er sikker på at han finder det og mere til når kroppen kommer iorden. Han har tydeligt opbakning hjemmefra og det er vigtigt når man som ham kommer i et mindre midlertidigt formdyk.

Fra 2'eren så det således ud:

- Oskar Nilsson (Vindrarp og Johns lillebror) var lidt svingende i angrebet men viste rigtigt gode server og ellers forventeligt stabilt spil i alle spillets facetter samt altid god fight og den helt rigtige indstilling.

- Anton Eriksson (Falköping) var utroligt dygtig i modtagningen og har et rigtigt godt blik for spillet og havde overskud til også at træde ind som hæver i vores spilnære øvelser. Samtidigt er han en slider i defensiven og kan blive en utroligt dygtig libero i eliteserien, hvis han fortsætter med ikke kun at være god men også blive endnu bedre.

- Sebastian Helgesson (ÖVK) overraskede med at udvise potentiale i modtagningen som center og var ved nettet både hurtig og eksplosiv. I forsvaret var han også en af de dygtigste og hans store udfordring er vel at skabe ro omkring sit spil. Med den rigtige støtte det næste 1½ år er her en utroligt spændende spillertype der ligger og venter.

- Martin Sähl (ÖVK) var rigtigt dygtig i forsvaret og kæmper rigtigt meget med sig spil. Selvom Martin ikke er den dygtigste spiller skal han ikke give op af den grund, da hans fight og hurtighed kan kompensere for meget indtil han finder ro teknisk. Det positive er at Martin bliver bedre hver gang jeg ser ham og med 1½ år endnu er det bare med at klø på!

- Robin Andresson (ÖVK) døjede lidt med feber, men trænede alligevel med og kommer også idag, så han viste sig ikke fra sin dygtigste side, men med tanke på at hans krop fungerede 50% var det flot at se ham gennemføre vores træninger uden at kny. Om han træner i aften eller bare er assistent kommer kroppen til at afgøre. Han har dog på det seneste fået mere og mere power og teknik og er generelt på vej frem. Særligt modenheds mæssigt og i indstilling er han vel nok en af de bedste spillere fra hans årgang.

Rikard Bilger (Falköping ÅK2) er blever opereret i kæben og meldte derfor fra til invitationen og ønskes hermed god bedring og jeg håber at se ham enten i ÖVK eller RIG i det nye år.

I aften træner flere af spillerne med igen, mens at andre træner med Vindrarp for at gøre sig klart til deres U-GP.

Det bliver spændende når flere af spillerne også kommer til Katrineholm og jeg håber da også at de nogle ungdomskampe deroppe hvis vores program tillader det.

Ingen kommentarer: