søndag den 4. januar 2009

GP tips

Før serien begyndte har trænerne kommenteret på deres tips om hvem som kommer til GP-finalerne. Da der er lidt forskellige svar på dette alt efter om man opfatter ordet "finale" som selve finalen eller finalestævnet.

Her er udtalelserne som jeg jvf. forbundets hjemmeside og serie-tdningen kan tolke det (klubber i alfabetisk rækkefølge):

Falkenberg: Falkenberg, Sollentuna, Vingåker og ?
Habo: Falkenberg, ?, ? og ?
Hylte: Falkenberg, Hylte, ? og ?
Linköping: Falkenberg, Hylte, ? og ?
Lugi: Falkenberg, Linköping, Hylte og ?
Sollentuna: Falkenberg, ?, ? og ?
Säter: Falkenberg, Hylte, ? og ?
Tierp: Falkenberg, Hylte, ? og ?
Vingåker: Falkenberg, Hylte, Vingåker og ?
Örkelljunga: Falkenberg, Vingåker, Örkelljunga + ?

Samenfattet har kun Falkenberg og Lugi tippet galt med at medtage hhv. Sollentuna og Linköping.

Hvis man vurderer hvem der har opfattet spørgsmålet som omhandlende stævnet har Vingåker og ÖVK gættet bedst med 3 ud af 4.

Hvis man ser på selve finalen har mange satset på Hylte-Falkenberg, men alle klubber har, på baggrund af mere eller mindre nøjagtige gæt og detaljerede oplysninger, mulighed for at ramme plet.

Det har dog været svært at tippe, da mange klubber har haft mulighed for at købe ind efter deadline (hvilket de også har gjort).

Her er mit tip udfra dagens info.

Hylte må stadigt ses som det mest formstærke hold og det hold der har kunnet træne bedst sammen i perioden op til GP. Vi har grundet vores dispositioner nok haft den sværeste forberedelse mens at Falkenberg har både fordele og ulemper af de mange spillere på landsholdet. Vingåker har haft et par spillere med på landsholdet også og er derfor også lidt ramt af dette.

Samlet er Vingåker underdog og jeg mener at det er meget lige mellem de tre resterende, hvor at det hele vil blive afgort af dagsform og den mentale indstilling.

Godt at jeg ikke skal sætte odds...

(Måske Nordic Bet / Bwin tipper lidt forkert og sætter et par skæve odds op? Det gjorde de i landskampen Norge-Sverige og det gav da et par hundrede kroner ekstra på lommen, da Norge ærligt talt var bedre end odds 8 og 6,75 på Bwin.)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Godt at høre du satte pængerne på det rette hold i den kamp ;)