fredag den 2. januar 2009

Kan man restituere sig til sejr?

Dette års GP bliver for de 4 finalister en hård omgang. Både Vingåker (Robert Söderberg + Erik Bylund) , Hylte (Rickard Ahlund) og Falkenberg (Niklas Carlsson, Jimmie Ivarsson, Martin Cronholm, Martin Andersson og Joakim Larsen - NOR) har haft spillere i træningslejr med landsholdet samt efterfølgende VM-kval og derefter direkte til GP. Vi har bare haft John med de første 3 dage og sendt vores udlændinge på ferie.

Dog har de svenske spillere trænet med bold sammen med bla. 1/3 af RIG, mens at resten har fået både et fysisk og et bold program at tage med og træne selvstændigt.

Hvor at særligt Falkenbergs spillere må forvente at være sammenspillede og i topform kan de mange træningsdage og kampe også sidde i benene. Vingåker har været lidt uheldige med at Erik Bylund har haft maveproblemer. Og som det mest formstærke hold har Hylte haft alle spillere hjemme (pånær Rickard, som er med landsholdet og Nathan som har været på en kort Jultepause)

Vi står derved en smule usikker omkring vores egen form. Sidst spillede vi en rigtigt god kamp imod Falkenberg, og tager vi det niveau med i semifinalen giver vi 100% sikkert mere modstand imod Hylte.

Men svaret er nej: Man kan IKKE restituere sig til sejr og vi må derfor erkende at vores form (uanset hvor god den er) IKKE er samme sted som den var i de første to sæt imod Falkenberg. Det er dog relativt simpelt at finde den, hvis tiden udnyttes optimalt.

Dette retter samtidigt en smule kritik af selve arrangementet. Er to hverdage straks efter en nytårs pause og massivt landsholdsprogram helt optimalt for et GP?

Ingen kommentarer: