tirsdag den 6. januar 2009

ÖVK i Grand Prix Finale LIVE på Eurosport

Da de hele går EKSTREMT hurtigt kan jeg kort sammenfatte: Vi vandt igår i en nervøs semifinale 3-2 over Hylte. Nede med 2 sæt var der bare at konstatere at vores energi og sammhængs-kraft var svær at få igang i en publikums fyldt men kold hal. Vi begyndte dog at få gang i spillet i slutningen af 2. sæt og kom igen med en voldsom temperements udladning fra 3. sæt. I 4. sæt går vi til teknisk timeout 8-1 og så er det at gøre klar til 5. sæt..

Det blev dog dyrt...

I slutningen af 4. sæt forvred måske den mest spektakulære og kontroversielle spiller i elitserien Andrew Bonner knæet grundet krampe og vi måtte spille med Dejan, da også Peter havde forstuvet foden alvorligt for et par dage siden.

Dog var Hylte knækket og vi sad på det meste af 5. sæt. Andrew kom ind igen ved slutningen men fik ingen bolde og faldt om på banen med knæ-problemer efter at have sat en stående serv på matcbolden, som vi dog vandt... Andrew blev kampens spiller, men også Anton Cronholm var efter 1. sæt flyvende!

Idag venter derfor en KÆMPE udfordring med Falkenberg. Vi er i princippet 7½ spiller og det står nu klart at vi ikke vil satse noget med Andrew, da diagnosen stod på en mulig menisk eller korsbånds-skade.

Det er derfor op til unge Dejan Tujkic at løfte sit niveau. Peter lundgren må også bide smerten i sig og se om han kan gøre noget. Ellers har vi i princip kun John Nilsson som indbytningsmulighed.

Grunden til at dette er offentligt allerede nu er at det ingen hemmelighed er heroppe. Falkenberg trænede efter os og de har styr på vores muligheder.

Det positive er at kampen kan følges LIVE på Eurosport-playeren på hjemmesiden. Dette er samtidigt 1. gang at et længere samarbejde udspiller sig, da det er planen at den svenske eliteserie skal vises flere gange på denne måde.

Se her hvordan du ser kampen. Allerede fra kl 12 burde der være noget at se også fra U-GP, men det der er mest værd er vel damernes finale Örebro (med danske Louise Alrø til hverdag - Dog til VM kval nu i Luxemborg) imod Engelholm (vores naboer og "venskabsklub")

KL 15: Örebro-Engelholm
Kl 17: Falkenberg-Örkelljunga.

Jeg må løbe... Morgentræning, taktik møde, skades status og forberedelser...

Som det ser ud er Falkenberg mega favoritter, men vi vil kæmpe med ALT hvad vi har og jeg tror også på mulighed for en sejr.... "Ride together... Die together!"

Presse og links tilføjes senere...

Ingen kommentarer: