søndag den 11. januar 2009

Igang igen!

Om få timer spiller vi første kamp i 2. del af sæsonen. Indtil videre er det blevet til 2 ud af 3 vundne forsæsons stævner samt 1 ud af 2 vundne finaler i titelkampe. Heldet har ikke tilsmilet os til slut hvor at modstanden har været skarpest og det er derfor tid at se indad: Hvor gode er vi NU i forhold til modstanden og hvad skal der til for at vinde?

Situationen for os er anderledes i og med at vores stjernespiller er skadet, men det betyder bare at andre skal skabe pointene på en anden måde end vi er vant til. Dette står der masser om i på og mellem linierne i nyhederne, så jeg vil lade det ligge lidt. Bogstaveligt talt skal nu ungdom og rutine skaffe os det tryk fra højre som vi har behov for og resten af holdet skal stå sammen for at det kan lykkedes. Andrew var vores 1. hvervning ud fra både hans personlighed og hans skills og det er en stor udfordring at kompensere for hans fravær. Et af mine mottos plejer at være: "Hvis alt er for nemt, ville det være for nemt...". Det er det ikke nu, men det er sat'me sjovt!

Det er uden tvivl vores største udfordring på hjemmebane i denne sæson. Habo har vist en flot form fremgang i en periode hvor at meget har arbejdet imod os. Det er samtidigt 1. af 5 hjemmekampe i denne del sæson og vi mangler derved kun Tierp, Säter, Sollentuna og Lugi på udebane, så det skal blive skønt at have den nære kontakt til publikum og fans igen. Lige nu ar vi virkeligt brug for det!

Meget vil idag afhænge af serv og modtagning for begge hold, hvilket også Habo har ytret. Vi har på hjemmesiden offentlig gjort hvad vi vil. Klubben har vist at den kan være stærk, når der er behov og at gamle spillere kan træde til når det kniber. Det så ret godt ud på træningerne i torsdag og i morges, så jeg er fortrøstningsfuld.

Velkommen til Habo!

Ingen kommentarer: