onsdag den 28. januar 2009

"Intet er så galt at det ikke er godt for noget"

Overskriften er henledt på vores genhvervning af Birger som følge af Andrews skade. Det er klart at det er skidt, men med tanke på at Birger iår ser stærk ud og er meget motiveret kan det måske også betyde noget endnu bedre i fremtiden.

Andrews potentielle come-back er også noget som vi holder en dør åben for. Et drømescenarie ville jo være en løsning med begge spillere. Lad os se hvordan processen og kroppen har det over de næste måneder. For Andrew gælder det nu om at komme hjem og hvile kroppen og gennemføre sin operation og for Birger betyder det at passe på overbelastnings skader og finde boldformen uden at risikere pludselige problemer også. Dog ser det så godt ud at han meget vel kan starte på søndag hvis vi får vores fysioterapeuts accept idag. Teknikken ser fin ud og kroppe virker stærk, så det er faktisk mest samarbejdet med holdet samt skjulte faktorer der kan afholde et come-back hjemme på søndag imod Vingåker.

Jeg skrev for en måneds tid siden et indlæg om at vi arbejdede på at være stærke frem imod slutspillet og nok kunne forventes et lille formdyk. Det må man sige vi har taget; dog et meget dybere dyk end forventet!. Lad os håbe at formtoppen bliver tilsvarende høj. Træningen har i denne uge set ret god ud og moralen samt motivationen for at genrejse sig er også til stede. Så et eller andet har vi da fået ud af vores ydmygende præstationer på det seneste.

Man skal som sagt konfrontere sine svagheder og blive bevidst om dem for at kunne blive bedre. Derfor kan denne periode også føre noget rigtigt godt med sig på sigt.

Lige nu handler det derfor mere om proces end resultat i weekenden (selvom en generobret 3. plads vil være lækker). Vingåker har virket stærke på det sidste efter de er begyndt at køre Andy 100% som diagonal. Det kan jo også være at de endeligt har fundet et spil-system der passer...

Idag er jeg på vej til TVN for at besøge dem frem til søndag. Målet er at skabe kontakter og scoute potentielt talent og ellers se om man kan opbygge et samarbejde på sigt. Martin Watne-Frydnes (ex-Falkenberg) er lige blevet ansat deroppe og det er postivt at han fortsætter med volleyball, når nu kroppen og helbredet forhindrer det. At han så også har en del positivt at sige om Svensk Volleyball og en ærlig erfaring med ligaen kan jo kun hjælpe eleverne til at finde en reference-rame for de der gerne vil prøve en opstart og udvikling i Sverige.

Mit fly kulle være gået 0810, men vi måtte afbryde take-off, da piloten fik advarsel fra et stempel i det hydrauliske system. Vi ventede en time på reservedele, men det gik ikke at løse hurtigt.

På flyet mødte jeg en gammel soldater kammerat: Menig P-E. Larsen fra 1. GRP, da jeg var Næstkommanderende Deling som Sergent i 94-95. Peter arbejder i olieindustrien i Norge/Danmark, og da han har guldkort til SAS-loungen, og de 100 kr. vi fik i forsinkelses godt gørelse ikke rækker langt i ventetiden i Kastrup, nyder vi istedet livet gratis.

Vores næste planlagte fly kl 1220 er lige skubbet til 1315, så jeg når ikke TVN's træning idag. Dog har jeg stadigt tre dage med træninger og får mulighed for at overvære kampen Randaberg-TVN lørdag og undervejs networke lidt med både denne klub og gymnasiet.

Pudsgt er at flere idrætskommuner har været på studiebesøg i Norge for at se på deres model efter at de sidste år gjorde de i Sverige. Dette kan måske få indflydelse på flere sports og volleyball tilbud i fremtiden i DK.

Så istedet for at dø i et flystyrt i forsøget for at nå dagens program og efterfølgende "kun" når morgenmads buffeten i guld-loungen, kan vi nu også tage frokosten med... Laksen ser ret lækker ud og med godt selskab og god service kan det blive en ret hyggelig tur og snak om gamle dage.

Et blogindlæg og et par arbejdsmails blev det vist også til da internettet fristede for meget.

"Intet er så galt at det ikke er godt for noget"

Ingen kommentarer: