lørdag den 21. marts 2009

Jeg har fået kolde fødder...

... ikke i overført betydning, men rent bogstaveligt.

2 timers beach i Røvparken idag uden sandsokker har bare sat sine spor. Jeg må vel krybe til korset og købe et par, selvom det ved gud er det grimmeste og mest usexede man kan finde på sand. Men iår er vi bare flere der er tidligt ude og når man alligevel spiller i thights og lang overdel ser det måske netop tåbeligt ud med et par hvide forfrosne tæer.

Kvaliteten på boldspillet var ganske god og fysisk fungerede det også godt. Det bliver en god sommer kan jeg mærke.

Jeg læste iøvrigt at Niklas Carlsson er valgt som årets hæver. Tillykke! Jeg synes det er fuldt fortjent. Han har spillet sig bedre og bedre gennem sæsonen og holdt sit hold godt igang både som spilfordeler og leder i der perioder hvor at Falkenberg har haft skader. Han har fundet løsninger og ikke ladet sig hindre af problemer. Flot!

Nick har omvent et højere topniveau og kan flere ting end Niklas, men viste sammen med holdet en formnedgang efter jul, som desværre fik konsekvenser for vores placering (3'er istedet for 2'er). Den seneste måned har formen og spillet dog haft samme genialitet som forventet; og det mangler da også. Det er jo semifinaletid!

Det har været et tæt løb imellem de to og taget over en hel sæson er jeg enige med mine kollegaer.

Ingen kolde fødder i det valg!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Niclas och framförallt Dave Egan är de två mest överskattade passarna i elitserien. De står och smörpassar år efter år med helt perfekt mottagning. Räknar man antal felpassningar på perfekta mottagningar så ligger de i topp i serien. Sedan när de väl får dåliga mottagningar att jobba med så tillhör de inte toppen av passarna då det gäller att kunna lyfta stora bollar med kvalité ifrån jobbiga lägen. Grejen är den att de allt som oftast inte får dessa lägen pga det jobb deras servemottagare gör.

Jag tycker att Nick i Örkelljunga skulle haft priset och därefter finns det också passare som är bättre än Nicke.

Anonym sagde ...

Instämmer att Niclas och Dave Egan är överskattade. I Daves fall så är han "tvungen" att spela ett extremt snabbt spel eftersom Vingåker inte har så fysiska anfallare och det ser flashigt ut. Men han har ganska hög felprocent och ger inte sina anfallare så bra lägen vid kass mottagning. Men han är nog den bästa blockaren ihop med Kristian Wretander bland passarna.

Anonym sagde ...

Beachsockor finns på www.beachstore.se

Du klarar säkert att vara sexig även med dem på fötterna ;-)

Unknown sagde ...

Haha... Normalt bryder jeg mig ikke om anonyme kommentarer, men den sidste får lov at blive stående lidt endnu...

bollkoll sagde ...

Hej! Såg inte kommentarerna förrän nu, men jag måste kommentera det.
Det är alltså inte jag eller Stiffe på BeachStore som har skrivit, vi är aldrig anonyma.

Apropå sockor så har vi nu en ny variant av sockiplasten som saknar det gula trycket. Vi har också en annan variant på väg in, så till nästa vår tror jag att vi har en extremt sexig variant för alla modemedvetna beachspelare.