mandag den 23. marts 2009

Spil til et mål...

Hylte har totalt kontrol med midtbanen og vi kan ikke bryde igennem offensivt. Vi er passive og løber ikke nok for hinanden. Når vi endeligt gør det bliver vi fanget i offsidefælderne og bolden overgives for nemt for fødderne af modstanderen, der på dagen også er klart mest i boldbesiddelse. Når vi sjældent vover os op på deres banehalvdel er vi uskarpe og må konstatere at vi giver for mange kontrachancer, hvoraf der også bliver scoret. I dødboldene sløser vi hvor at Hylte omvendt udnytter enhver mulighed tæt eller langt fra mål til at skabe chancer. De situationer hvor vi bør score er det stolpe ud og hverken held eller evner rækker på dagen til mere end spil til et mål...

Det er ikke fodbold, men sådan var kampen igår.

Hylte gjorde os dårlige og vi gjorde dem gode. Vi ved at vi er MEGET bedre end dette, men skal da også konstatere at cruise control ikke kan være modellen på hvordan vi skal køre igennem denne del af slutspillet.

Det er vores første 3-0 nederlag i år (hvis man ser bort fra en såret GP-finale imod Falkenberg), men paradoksalt også et lidt komisk en af slagsen. I sidste uge toppede vi og i denne uge rammer vi bunden. Der kan sikkert skrives tykke bøger om et sådant fænomen samt om kampens udvikling igår. Når ALT ikke virker for os og ALT fungerer på den anden side af nettet vil jeg i dette forum nøjes med at koge det ned til et ord: Parathed.

Taktisk og intellektuelt var vi der måske, men spilmæssigt og mentalt var vi ikke. Og når det er lidelsen, så ved vi også hvad medicinen er.

Vi kan på ingen måde mentalt spille sådan igen, så på torsdag ER vi parat.

I tror vel ikke Olafsen og Co lægger sig ned bare fordi vi møder en god modstander som også gerne vil vinde, vel? Og hvis vi er fornærmene dårlige samt påvirket af en modstander der er imponerende gode kan det fandme kun blive bedre. Det er sgu da ikke sjovt hvis det ikke gør ondt! Hvis alt var for nemt, så ville det være for nemt jo!

Vi så sårbarheder igår og glimtvis kunne Hylte også bløde, selvom det var os der fik åreladningen.

"If it can bleed. We can kill it"

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvem der?

søren sagde ...

held og lykke imorgen.. kan desværre ikke komme over og kigge så det må blive d. 4 semi jeg skal se ;)

Unknown sagde ...

Hej Søren. Du har hermed også muligheden, da vi spiller hjemme på tirsdag!

Ses vi der?