lørdag den 19. september 2009

35 og dagen derpå

Igår fyldte jeg 35 og fejrede det med IKKE at tage til træning, men istedet bruge dagen med famillie og kæreste. Ja, du læste rigtigt...

Holdet havde fået detaljerede informationer om træning og afrejse til Middelfart og rejste (pånær Andreas og Sven som her til morgen hentede mig i KBH) igår efter træning.

Det gode ved ikke altid at gøre alt, er at det kræver at andre omkring en i en organisationen træder i karakter. Dette fokus blev også forstærket når holdet store dele af ugen været uden Kalle, som i sidste weekend til søndagens morgentræning fik en låsning i ryggen.

Kalle er dermed ikke med, hvilket igen giver Niklas Hugosson en mulighed for at vokse (bogstaveligt ville være ønskværdigt, men nok ikke realistisk). Holdet bliver også ledelsesmæssigt og karaktermæssigt testet og udviklet på det menstale plan, når anføreren er beordret hvile og ryg-rehab, som ikke er kompatibelt med 4 timers bilrejse samt overnatning på luftmadras og liden udsigt til sofa-træning.

Friweekenden (som er næstsidste i denne sæson før end slutspillet) kommer derfor belejligt og vi har et par uger at bygge op før CUP og sæsonstart.

For at satse på en stor kerne af den forventede starter er Lennie og Johannes iøvrigt tilbudt at tage med EVS til Knallecup'en istedet for at sidde på bænken. Dermed får de maser af boldberøringer og udvikling uden at det går ud over de centrale hovedrolle indhavere. Holdeffekten af et mindre opsplittet hold er måske mindre, men den volleyballmæssige nytte større.

Nu gælder det derfor Middelfart samt opgaven med at finde og udvikle vores lederskab på banen.

Solen skinner stadigt... Låne-Audien summer... Der er dansk musik i radioen... Hmm kan jeg virkeligt have været SÅ artig at det glider over i en hel weekend.?

Vi får at se.

Ingen kommentarer: