mandag den 29. oktober 2007

Danmark og Sveriges herrer MÅSKE i samme EM kval pulje?

Der er netop trukket lod til EM puljerne der spilles fra 8 maj og frem til september 2009.

Danmark møder i to play off kampe England, mens at Sverige skal spille imod Østrig (IGEN!) Disse kampe finder sted 8/5 (Hjemme) samt 10-11/5 (Ude).

HVIS begge hold vinder ender de i samme pulje (D) som på papiret er den nemmeste af de ialt 6 puljer med 4 hold. De to andre hold er Grækenland (GRE) og Belgien (BEL). De andre puljer er:

A) Slovakiet, Tjekkiet, Ukraine, (Luxemborg/Rumænien)
B) Holland, Slovakiet, Letland, (Albanien/Azerbadjan)
C) Frankrig, Hviderusland, Bosnien-Herzegovinia, (Cypern/Makedonien)
D) Grækenland, Belgien (Danmark/England), (Sverige-Østrig)
E) Bulgarien, Kroatien, Portugal (Moldovien-Israel)
F) Polen, Estland, Ungarn, (Montenegro-Norge)

Spanien, Rusland, Serbien, Finland, Italien, Tyskland og Tyrkeiet er automatisk med til slutrunden.

Alle puljevindere går til EM. 2'erne spiller et 3. rundes ude/hjemmeopgør, hvor at Danmark/Sverige puljen krydser over med puljle F, hvilket med al sandsynlighed bliver Estland.

Der er derved skabt en drømme mulighed, så nu er det bare igang med at få trænet drenge. En nemmere (= realistisk) vej til EM skal man meget langt tilbage for at kunne se.

Se mere her: http://www.cev.lu/mmp/online/website/news/news_online/755/1712/file_139157/media_release_dol_senior.pdf

Første kamp er dog England og det kan blive spændende, da de jo har sat fuld gang for deres OL-satsninger frem imod 2012 og bla. har haft den franske landstræner Phillipe Blain inde som konsulent sidste år. Hvordan det eller står til med England ved jeg ikke, men nu er det helt sikkert noget jeg vil sætte mig ind i. Jeg overvejede faktisk at søge en af de mange stillinger som det Engelske forbund lagde ud på FIVB's hjemmeside sidste år, men kravene om internationale meritter var på det tidspunkt lidt intimiderende.

Nå men så ligger den nyhed også lige til højrebenet for DVBF og SVBF... Er jeg den eneste der synes at det er lidt småt med nyt på volleynet? Til danske læsere synes jeg det er værd at gå ind og se det svenske forbunds hjemmeside. Der er der gang i den!

Heja Sverige (Hvilket er sidste gang i hører mig sige det hvis begge lande vinder deres kampe i maj). Nu bliver vores planlagte træningskampe så meget mere interessante her før OL-kvalen. Frem med scouting brillerne!

Junior Em kan ses her:

http://www.cev.lu/mmp/online/website/news/news_online/755/1712/file_139154/mediareleasedoljunior.pdf

Her skal Dk vinde en pulje imod England, Norge og Montenegro 4-6/1 2008 for at være med i pulje A sammen med Holland, Bulgarien, Finland, Schweiz og Østrig. Ialt spilles 4 puljer fra 25-30 marts om at komme til slutrunden i 2008.

Sverige er underligt nok ikke repræsenteret?

Olaf

2 kommentarer:

Flemming West sagde ...

Hej Martin!

Det er Montenegro og ikke San Marino vi skal møde i kval turneringen som afvikles i Norge...

Unknown sagde ...

Montenegro. Det er hermed rettet!

Tak og god vind!