søndag den 28. oktober 2007

Nederlag på hjemmebane.

I vores 1. hjemmebane kamp lykkedes det os at smide en hel kamp imod gæsterne fra Lugi. Vi havde forberedt os virkeligt godt, men det var rytmen i vores eget spil der ødelagde enhver mulighed for sejr.

En ting er at få stryg en anden er at tabe og denne kamp bliver klart tabt på egne fejl.

Lugi manglede to spillere grundet flytning og skole, men erstatningerne og deres ændrede taktiske dispositioner gjorde at de spillede MEGET bedre end den kamp vi havde scoutet på. Særligt var deres gamle hæver Ulf Karlsson og Andreas Fröjd som diagonal flere niveuer bedre end hvad Lugi tidligere har anvendt på disse positioner i år.

1. sæt er præget af en del nervøsitet. ÖVK har lavet det helt store hjemmebane arrangemnet for de omkring 170 fremmødte og således bliver vores spillere præsentereret i mørke samt røg og lysshow og der er live kommentering og DJ til kampen. Det er desværre meget tydeligt at den megen opmærksomhed går på spillernes nerver, mens at Lugi spiller med mere rutine og collness.

2. sæt spiller vi bedre, men vi laver stadigt en del fejl i serv og angreb. Brian hæver perfekt, men det er tydeligt at vores venstrekant ikke har rytme.

I 3. sæt spiller vi igennem og holdet et godt niveau, hvilket fortsætter til midten af 4. sæt indtil vi i 8 rotationer ikke laver point i egen serv og langsomt bliver indhentet. Ved 18-18 begynder vi igen at få gummiarm og smide et sæt.

Lugi vinder ialt 92 point. De 39 af dem laver vi servefejl og angrebsfejl på. Kan man så andet end at tabe?

Pointfordeling og statisitk kan ses her: http://www.volleyboll.se/result.aspx?WCI=wiResults&WCU=2129606

Vores modtagning var virkeligt god men resten af vores spil er langt fra hvor vi har været før. Vi vidste godt at vores angreb var skrøbeligt selvom hævningerne ligger upåklageligt lækkert. Det er bare ærgeligt at vi ikke smider nerverne og spiller igennem og at vi ikke kan udnytte de 81 m2 på den anden side i serv og angreb.

Nå nok om det. Vi ved jo heldigvis hvad vi kan og ikke kan og træning kan jo gøre meget. Jeg tror holdet er opsat på at vise bedre takter i nsæte weekend imod Sollentuna.

Tillykke til Lugi. Hvis jeg var jeg ændrede jeg ikke så meget på den opstilling...

Ingen kommentarer: