lørdag den 19. januar 2008

Debut: Smölf i äteren og Volley på TV2-"Sport"

Smølf på Eurosport
I dag kl 1730 samt kl 20 LIVE får vi TV-debut på Eurosport for Sven-Erik Lauridsen (aka. Smølf), head Coach for Holtes damer og assistent træner for damelandsholdet. Sidst nævnte har jo Tony Westman som head coach, som oprindeligt er fra Örkelljunga, og da jeg selv har haft en historik i Holte kan man sige at der er mange ender der bindes sammen senere idag.

Smølf skal være vores ekspert kommentator for damernes OL-kval semifinaler idag og finale imorgen, så har i spørgsmål eller kommentarer til ham og undertegnede kan de jo stilles her på bloggen (og derved spare de 5 kr som en SMS til eurosport koster til vores live sendinger.. ;-) )

(Kl. er nu 1343, lørdag og lad os se hvor mange minutter det tager Morten Piil at få tilføjet noget om ovenstående til enten volleynet eller Holte-forum)

Lørdag
1730: Rusland-Tyskland (Olafsen + Smølf)
2000: Polen Serbien (Olafsen + Smølf)

Søndag
1530: FINALE (Henrik Hvillum + Smølf)

Ført bold?
I weekenden konkurrerer Eurosport med en anden sportsgren, hvor det er tilladt at "føre bolden" samt anvende klæbemiddel, hvis man har en lille og svag hånd og ikke kan styre den uden hjælp. (Hvornår får vi fjedersko i volleyball?) Desuden må man løbe lidt med den, men ikke for meget. Til gengæld må man skubbe lidt og rive i trøjen, hvis det altså ikke udvikler sig til noget for fjendtligt, Modsat volleyball må er man også lidt flere på banen og for at det ikke skal blive for svært må bolden godt røre gulvet. Jo og så kaldes blokader for parader? Mon Livgarden synes det er et godt ord for en af de aktiviteter som de går meget op i...? Glemte jeg at sige at ALLE de stakkels spillere må skifte sig selv ud løbene, hvis de ikke magter at holde til det eller har kvaliteter både "ved nettet" og "i bagkæden". Det er der trods alt kun EN spiller der må vi volleyball.

Det siges at mesterskabet er MEGET stort og vigtigt på trods af at der vel er en 3-4 nationer i verden som kender spillet OG at man kan komme til OL, hvis man klarer sig godt til EM. I volleyball får man chancen for at kvale sig til OL hvis man klarer sig godt.

Nå nok om det.

Pokalvolley på TV2-"Sport"
Udover "ført-klæbe-løbe-skubbe-bold" konkurrer volleyball med sig selv imorgen da der er Pokalfinaler på TV2-Sport live 1155-16.( Der skal vises mere FKLS-bold live 1610, så herrernes finale må helst ikke blive for lang). Det bliver sjovt at se hvordan denne kanal vil tage imod vores sport i en weekend hvor der er RIGTIGT meget "god" top sport at konkurrere imod. Vi må da håbe at de holder ved, da deres snævre sortiment af sportsudbud jo for en gangs skyld udfordres af en reel sportsgren, selvom det altså¨kun er blevet til knapt 4 timer hidtil i kanalens levetid.

I kønnenes kamp står det 53-47 til herrerne midtvejs i afstemningen på spørgsmålet. "Hvad gør sig bedst internationalt på TV". Gør DIN stemme gældende; også senere når du står mellem valget med fjernbetjeningen i hånden: "Volley- eller skod-ball" på tv...

(I nat tager jeg til Sverige, da vi skal spille udekamp imod Sollentuna imorgen søndag - mere om det i et andet indlæg)

God weekend og held og lykke med de gode kampe!

Ingen kommentarer: