lørdag den 16. august 2008

Amatør agtig prioritering på Amager


I år har man valgt at lade bredde og mix ligge tættere på center court end division plus. Således kan publikum nyde synet af overvægtige og dårligt spillende hold som intermezzo til kampen om medaljer. Når jeg selv spiller plus bliver jeg selvfølgelig irriteret men tænk også på de sportslige og mediemæssige signaler. Kun i Danmark er vi så ramt af jantelov og mærkelige holdninger. Det er dybt til grin at de næstbedste spiller på hængenet og baner der umuliggør springserver for at de stakkels motionsspillere kan føle sig prioriteret. Amatøragtigt!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Eller også ønsker man at signalere overfor publikum at beachvolley også er en ting de selv kan edltage i .

Man kan altid se sagen fra flere sider :)

mvh
william

Unknown sagde ...

Det kan man. Men spørg dig selv hvilken anden turnering eller land man ville gøre det i?

Til et NATIONALT OFFICIELT MESTERSKAB SPILLES DER POPCORN VOLLEY 10 m. fra medaljekampe......?!!!!!

Samtidigt blev vores bander fjernet idag og som du kan se på billedet er springservsmulighederne helt i hegnet med et sted mellem 1 - 1½ m mellem banerne.

Dette er jo bare den aktuelle situation i Div+ og de baner der er sat op. Hvad der ligger bag (og som er et emne som jeg ynder at tage op for tiden), er jo det egentligt skræmmende.

Hvor meget glans kaster det over vores bedste spillere, at der spilles dame-division og bredde mix lige ved siden af med mindre man satser på en "kontrast"-effekt af hængevom og dobbeltslag.

Bevares niveauet i Div+ er ikek international klasse, men der er en højere frekvens af ens tøj og lækker volley end man ser i lavere rækker. Måske også det ville blive endnu bedre hvis professionalismen om end ikke blev påtvunget så værdsat og prioriteret i rangfølge.

Nej jeg er stadigt chokeret over hvilker værdier man vælger at sælge finalerne på, selvom det positive er at ungdoms DM-rækkerne spilles lige så tæt på bare i den anden retning. Det er da én rigtig beslutning.

Jeg synes ofte at mærke er uanset hvad man siger om at opprioritere de bedste (og næstbedste) så rammes man af dansk jantelov og underlig ligeberettigelse (i sporten og i vores miljø). "Der skal være plads til alle" "De skal også være synlige" og bla. bla. bla. Det er ganske enkelt ikke muligt at gå linen ud og produktet og selvfølelsen bliver derefter.

Det er da klart at vi ikke er bedre eller ønske at sigte imod noget som helst elitært på alt fra det sportslige til det mediemæssige billede, når man konstant rammes af enten latterlige beslutninger og underlige prioriteringer blandet en god omgang bløde værdier HELE tiden.

Det er begyndt ikke at overraske mig at det eneste vi efterhånden er på TV er når "friske fyre og piger uden for meget tøj på kanster sig i sandet", når vi behandler os selv og vores værdier med så lidt sans for elitær-pleje.

Jeg brækker mig!

kristougher sagde ...

Vi er helt enige i at div+ hører til tæt på elitebanerne.

Måske er det fordi div+ oftere skyder bolden langt væk, end mix- og bredderækkerne. Derved er der mindre sandsynlighed for at mesterskabet påvirkes af ombolde og deslige.

Nu hvor vi er ved det amatøragtige og beachvolley, så tror jeg vi skal være glade for at der ikke er alt for meget opmærksomhed om sporten, når man kan blive bortvist fra finalestævnet på at skyde bolden 6m væk fra banen. Tænk hvor latterligt det ville tage sig ud på tv...