onsdag den 13. august 2008

William Menzel spåmand på Eurosport

Taget fra Volleynet:

Dagens OL-Eurosport konkurrence blev vundet af William Menzel, der som den eneste (Det ER sandt! over SMS-tjenesten havde gættet rigtigt på Japan som vinder OG #12 Saori Kimura som mest scorende for sit hold med 21 point fordelt på 18 angreb, 1 blok og 2 esser.

William vinder derved en Eurosport T-shirt samt VIP adgang til DM-finalerne på Amager Strand og ad libitum buffet (hvilket nok vil bestå af salat og kildevand jvf. seneste udmelding på hans blog.

Japan står nu i en god mulighed for kvartfinale, mens at det nu ser rigtigt svært ud for Polen.

Mest scorende Polak blev ikke overraskende #7 Malgorzata Glinka med 27 point fordelt på 25 angreb og 2 blokader. Polen vandt flest bolde offensivt, samt i blokade og serv (86 imod Japans 79), men lavede også flest fejl i serv og angreb (27 overfor Japans 16). Se mere info på den officielle kampstatestik.

Næste OL volley på Eurosport er mandag morgen kl 0630, hvor vi er Live med i pulje B for herrer i deres sidste kamp: Polen-Rusland. Resten af næste uge er der fokus på kvartfinaler, semifinaler og finaler og sendeplan vil tilgå bla. her på sitet.

Ingen kommentarer: