mandag den 9. marts 2009

Ny blog - samme observation

Fys træner for ÖVK Per-Erik Dahlqvist, som også fungerer som assistent for mig har lavet en ny blog med det passende navn: fysovolley.blogspot.com. Linket er også opdateret under bloglisten.

Ret pudsigt så har Perra uploadet et YouTube klip fra en spektakulær bold som jeg med fornøjelse har set flere gange tidligere. Dog har jeg aldrig været opmærksom på at Andrew Bonner (UBC-University of Brittish Columbia) var på banen, men det er tydeligt at se. Sjovt... Enjoy!

Perra skriver et godt referat og som kamp-scout man må jeg heller være enig med ham:

Vi spiller ikke fremragende, undtagen måske i 1. sæt. Dog er vi konstant dygtige over midten på begge positioner og får spredt det offensive ansvar ud på flere positioner, tempi og punkter.

Kollektivet løfter igen i både de nædvendige og taktiske udskiftninger og tilliden til hver position bliver større. Birger har døjet med lidt sygdom i kroppen og det kan idag ses på præstationen. 7 angrebspoint (på samme antal forsøg?) til en indskiftet Anton Cronholm sender omvendt et klart signal om at han er ved at være ankelskaden kvit. Sollentuna forsøger febrilsk at sætte både tidlig og sen blok på ham, som anfører Yngerskog er klog nok til at have fokus på. Dog gør Anton bare det modsatte af blokken og slå enten sent eller hurtigt.

Når vi ellers som hold laver ged i den for os selv viser vi herlig mental indstilling og kommer igen hhv. nede 16-9 og 16-11 i 2. og 3. sæt. Det er en god evne at have og er samtidigt noget vi har gjort hele sæsonen. Når vi nu er så gode til at reparere, så er det eneste vi nu skal koncentrere os om ikke at slå noget i stykker (på vores side af banen naturligvis)

Sollentuna bliver forståeligt frustrerede med dommeren for at give os sejren og tillade et latterligt teknisk niveau, som er alt for lavt undtagen i den ene boldberøring som deres anfører selv bliver dømt for. Jeg skal ikke kommenterer mere på dette kendte fænomen. Dog man udover kort, og fløjte kunne gøre følgende til reglementeret dommerudrustning?:

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Är Yngerskog igång igen och tjatar om fingerslagen? Det verkar inte bättre. Synd om er som skall behöva höra detta tjat i två matcher till. Kör hårt!