lørdag den 14. marts 2009

To can or not to can...?


Overskriften giver ingen mening for folk der for tiden ikke optræder i ÖVK-trøjen.

Når få mennesker går op og ned af hinanden i lang tid og generelt har det både godt og sjovt derved så opstår der slang.

Örkelljunga bliver til "The Jungle"...
Anton bliver til "Tony"...
John bliver til "J5"...
... og sådan kunne vi blive ved...

Jeg skal spare jer for vores indforståethed, som et eller andet sted er et resultat af vores tætte forhold og evne til at have det sjovt med noget der er hårdt (Hov der var det igen!)

I det hele taget er vores ellers bredt udstyrede ordforråd blevet modificeret, så at sætninger som: "Lets start skeeting!" med god grund kan opstå som en velbegrundet taktisk disposition i en time-out.

Således er der på søndag 3. kvartsfinale imod "The Tuna". Begge hold kæmper med alt hvad de har og der bliver virkeligt givet udtryk for hvor meget de to modstandere vil vinde!

Begge trænere har således givet udtryk for begejstring over kappestriden, men delt tilfredshed over resultatet forståeligt. Det er derfor slet ikke sikkert at vores modstander hopper på krogen frivilligt.

Vi kæmper for det ene billede og det ene resultat. "The Tuna" kæmper for friheden lidt endnu.

Igår havde vi en kanon træning, der virkeligt stiller positive spørgsmålstegn ved hvordan vi kan vælge at spille. Jeg er sikker på vores modstandere forbereder sig med samme omhu og med samme ihærdighed.

Det bliver et åbent men helt sikkert følelsesladet opgør. Vi har respekt for modstanderen, men derfor er lidt venskabeligt drilleri vel ikke af vejen?

"Can we can the tuna?"

Ingen kommentarer: