onsdag den 1. april 2009

Vi sejler op ad åen....



Og nej vi skal IKKE ned ad den igen imorgen... Vi har skiftevis spillet dårligt og godt og skiftedes til at vinde og tabe til Hylte på ude og hjemmebane i nu præcist et år.

Den tradition skal der gøres noget ved, da vi ikke har vundet på deres hjemmebene iår og er tvunget til at gøre det for at gå til finale. Men lige præcist den detalje har vi jo vist at vi kan klare før. Når vi SKAL slå dem har vi faktisk gjort det; både i denne og sidste sæson.

Så uanset hvad der sker så brydes et mønster. Enten vinder Hylte over os i en afgørende kamp i et år, eller også vinder vi i deres hule (igen).

Igår slog vi dem overlegent i første sæt (25-13) og et par enkelte dumme fejl og misbrugte chancer samt en Urban Andersson på den anden side gjorde at de næste to sæt blev ret spændende imod slutningen (27-25, 29-27).

Vi havde sat Anton som libero og det gav fuld pot og klokkeklar modtagning. Kun i de svære situationer i transitionen samt et par all-out commit situationer fra starten af kampen fik Hylte bugt med os i blokaden. Dette var også på dagen udover Urban deres skarpeste våben.

Kristian Wrethander havde kæmpet med sin fod time for time før kampen og gjorde en heroisk figur, men hans gode hævninger fik ingen gavn når han bold for bold måtte spille mere med benene end armene. Derfor fik Patrik Edgren chancen igen.

Vores servere gjorde livet surt for Hylte-side-outen og vores blok/forsvar fik det lidt lettere; både pga. modstandernes kvaler men også grundet en grundig scouting og effektiv taktik.

Dagens spiller blev Fletcher Andersson, men de der forstår sig på volley uddelte rosen til Anton Cronholm og Lars Persson. Klapsalverne i omklædningen til de to var ikke til at tage fejl af.

Vi havde sæson rekord på lægterne og efter en sådan kamp tror jeg også vi indtager Hylte Volley Arena imorgen.

MEN.........

Der skal arbejdes videre. Vi har ingen grund til at tro at det skal let og vi skal absolut respektere hvad de har at komme med og forberede os maximalt.

Kanterne har fået lidt tips til at skærpe deres angreb og omvendt må vi vel forvente at Hylte træner en del modtagning af old-school langbane svævere....?

Jeg er igang med de næste taktiske ændringer og justeringer der skal til og mit hold er beordret i mental træningslejr så både hjerne og hjerte sidder det rigtige sted fra første fløjt.

Vi skal have samme parathed som i sidste kamp og løsne Hyltes blok lidt bedre i de svære situationer og så ser jeg ganske optimistisk på det.

Jeg er ærligt talt mere optaget af at sørge for at vi spiller god volley end at vi tager os til finalen. Vi har allerede vundet en del iår og klaret os flot. Hylte SKAL til finalen for at have noget metal at bryste sig af iår.

Så for at citere Kristian i hans oplæg for et par kampe siden (bare med omvendt fortegn): "Hylte SKAL vinde. ÖVK VIL vinde."

Ikke mere bølgegang. Nu flatliner vi på toppen!

No regrets!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

"Jeg er ærligt talt mere optaget af at sørge for at vi spiller god volley end at vi tager os til finalen."

Jeg ville nu nok hellere på forhånd affinde mig med at spille dårlig volley, hvis det betød at sejr i så fald var hjemme.

Selvfølgelig helst begge dele. Og selvfølgelig helst hvis Hylte også havde spillet fortræffelig.

Men jeg har nu også forfinet Netkant-linie slaget på de danske strande, så alt andet ville vel undre.

Knæk og bræk

T

Unknown sagde ...

Haha... Hvem har sagt at det ikke er god volley at snaske? Teis

Jo bedre vi spiller = jo større chence for sejr.

Jo mere fokus på at vinde = mindre fokus på at spille bold.

SMADR!

Anonym sagde ...

grattis !

søren