fredag den 9. oktober 2009

Svenske Cup'en. Hvad gør vi?



Svensk Cup'en er nu efter genindsættelse 2 år gammel og vi har været i finalestævne begge gange og er forsvarende mestrer. Der findes iår flere herrehold som prioriterer turneringen, mens at damerne er lidt færre i denne 3. sæson, som vi går ind i.

Jeg synes at det er en fantastisk mulighed for at komme igang tidligt på sæsonen samtidigt med at man over hele sæsonen har noget at spille om: CUP efterår, GP efter Nytår og SLUTSPIL forår. Dette giver gode eksponerings muligheder for sporten og et konkurrence element at være en del af for klubberne.

Jeg er med i arbejdsgruppen, der blev udpeget til sidste eliteseriekonference, sammen med Leif Nilsson (Hylte), Jonas Håård (Örebro) og Roger Larsson (Lindesberg) hvor at vi har til opgave at præsentere et oplæg for de andre foreninger til GP.

Det ville derfor være tåbeligt ikke at udnytte det meget intelligens der findes ude i Svensk volleyball og høre på bud om:

1) Hvordan kan man gøre turneringen mere attraktiv for hold i lavere serier (Div2, Div1)?

2) Hvordan kan man bruge turneringen til at løfte Svensk Volleyball lokalt og regionalt?

3) Hvordan kan man markedsføre turneringen bedre internt til klubber og eksternt til publikum og medier?

Selvom guppen ikke har mødtes endnu har vi hver især vores tanker, men måske de kan krydres?

Bloggen her er derfor EKSKLUSIVT åben for BÅDE anonyme og kendte kommentarer og inputs.

Selv er vi i ÖVK klar til at tage til Habo's semifinale-spil med det erklærede mål at tage os til finale-spil for 3. år i træk og generobre CUP'en fra sidste år, da den pynter enormt nede i vores klubhus.

Ingen kommentarer: