fredag den 15. april 2011

Örkelljunga inviterer DIG til potentielt samarbejde (opdateret 15/4)

Örkelljunga volley som de seneste 4 år har taget 1 Sølv, 3 Bronze, 2 Grand Prix Sølv og 1 Pokaltitel (1 Sølv, 2 Bronze) i den tætte svenske liga begynder allerede jagten på spillere med rette AMBITIONER og PERSONLIGHED.

Vi leder efter KARAKTER, POTENTIALE og lysten til at UDVIKLE sit til sit maksimale i en klub med stærke værdier og visioner. Vi VIL være bedst i Norden på den lange bane. Vil du OGSÅ det eller måske endnu mere?



Klubben afholder ÅBNE træninger for spillere med interesse for vores klub allerede i NÆSTE uge:

TRY-OUT 1
MAN 18/4 : 1730-2030 (Inkl. fælles styrketræning og fysprogram)

TOR 21/4: 1630-2000 (Inkl. fælles styrketræning og fysprogram)


Ellers begynder holdet med to ugentlige træninger inklusiv styrketræninge og fysprogram (Tirsdage 1730-2030 og Torsdage 1630-20) i uge, 17, 18, 19, 20, 21 og 3 træninger (Tirsdage 1730-2030, Torsdage 1630-20 og Fredage 15-18).

TRY-OUT 2
TIR 17/5: 1730-2030 (Inkl. fælles styrketræning og fysprogram 1630-1730)

FRE 10/5: 1600-1800 (Inkl. fælles styrketræning og fysprogram 1500-1600)

TRY-OUT 3
.... efter aftale...
Aktivitetsplan samt yderligere indhold og information kan skaffes fra undertegnede over email (olafsen@email.dk), mobil (+45 2616 3558 (DK) / +46 761 639 129 (SWE) ) eller Facebook.


For opdateret info mød os på Facebook og på vores hjemmeside.

Ønsker du lidt inspiration eller overvejer du at tage din volleyball til et nyt niveau så hører vi gerne fra dig. Da vi træner HELE sommeren kan du også deltage udover vores try-outs. Disse vil bare have et større fokus omkring de nye eller nysgerrige ansigter, hvor resten af vores træninger vil være fokuseret omkring de spillere som allerede nu har kontrakt.

Vi er svenske mestrer i at finde job, ordne lejligheder eller finde det rette studie. Vi er også mestre i PERSONLIG UDVIKLING både på og uden for volleyball banen og vi ser vækst i mennesker som forudsætning for vækst med sporten.

Vi tilbyder som MINIMUM 100% NUL OMKOSTNINGER ved din volleyball til tøj, sko, transport, fysioterapi, styrketræning, overnatning og mad i forbindelse med kampe. Er du rigtigt dygtig eller vil comitte dig til mere forhandler vi gerne en ØKONOMISK BI-INDTÆGT også eller sammensætter en INDIVIDUEL KONTRAKT efter dit ønske.

Over sæsonen har benytter vi følgende for at optimere vores udvikling og præstation:

- 10 forskellige VÆGT programmer, 10 FYSISKE tests og ugentlige træninger med Dansk/Norsk FYSIOTERAPEUT (Kristian Lund - tidl. landsholdspiller og elitespiller i Gentofte). Individuelle programmer og mål sammensættes under vores 9 forskellige (ikke vægt) programmer. Før hver hjemmekamp vejes spillere og der sættes mål for fedt / muskelprocenter.
- Assistent træner med landsholdeerfaring og 6 år som elitetræner head coach (Jonas Svantesson)

- DATA VOLLEY, DATA VIDEO og STATESTIK som ligger på MINIMUM samme niveau som det danske landshold kommer til at arbejde med henimod 2012 og 2013.

- 6-7 ugentlige træninger inkl. morgentræninger på hjemmebane på kampdage.

- Overnatning sker på lange udebanekampe eller turneringer på HOTELSTANDARD..

- TRANSPORT til og fra træning for spillere i Helsingborg sker GRATIS med klubbens minibus (hvilket undertegnede sætter stor pris på da jeg tager færgen næste hver dag!) 
- Onsdage er ALTID fri for volley og benyttes til restitution samt sociale og private formål.
- En ELITESKTION bestående af 4-6 personer (tidligere landsholdspillere, professionelle, elitetrænere samt folk fra erhvervslivet) hvis ENESTE formål er at skabe rammerne for den SPORTSLIGE virksomhed¨; dvs. os.

Desuden afholder vi EVALUERINGS SAMTALER med alle spillere 3 gange under sæsonen og sætter FÆLLES mål. Vores ambition er at udvikle spillere til bedre ligaer end Skandinavien og i den proces skabe værdi og succes for vores spillere, hold, klub og skandinaviske volleyball miljø.

Årligt er vi ca. 250 gange i PRESSEN med rapportager før og efter kampe. Desuden følges vores kampe af LIVE radio og i mange tilfælde af professionelt web tv med kommentator (www.volleykanalen.se). Vores PUBLIKUMS GENNEMSNIT ligger på ca. 250 i serien og vokser til 5-600 i slutspillet jo længere vi når. Vores pressedækning er den BEDSTE i SVERIGE og vores publikcifre de næstbedste.

Vi kræver meget af vores spillere, men er også stolte af hvad vi tilbyder og det miljø som vi deltager i. FÅ spillere bliver ikke bedre af et år eller to hos os... Næste år søger vi 1-3 udenlandske spillere som vil bruge os som springbrædt til endnu større volleyoplevelser for både os og dem i fremtiden...

Vi gør os klar til minimum ET guld i 2011-12...


Gør du også det?

Ingen kommentarer: