mandag den 26. marts 2007

Kristian Knudsen på Eurosport i aften!



Så er det idag at vi for første gang nogensinde ser en Dansker i Champions League. I forrige uge spillede Kristian Knudsen sig i final four:

http://www.cev.lu/mmp/online/website/main_menu/volleyball/european_cups/indesit/4680/4718/4721/4029_EN.html

Eurosport viser et ½ times magasin indslag om de 3 dobbeltopgør i herrernes 6 holds slutspil, hvor altså Friedrichshafen slog de italienske pokalmestre og sidste års Champions League vindere Sisley Treviso samlet ved hhv en 3-0 sejr på udebane og et 3-2 nederlag på hjemmebane.

Det er værd at bemærke at Treviso er bygget op omkring en kerne fra startopstillingen på det italienske landshold, nemlig Vermiglio (hæver), Cisolla (Kant fra), Papi (Kant tæt) og Fei (tidl. center, nu diagonal). Dog var Vermiglio ankelskadet op til 1. opgør og Cisolla (som forøvrigt blev kåret som MVP i Champions League sidste år) vred om i starten af 1. sæt i 1. kamp.

På midten er Sisley også et fantastisk hold med Jiri Kral fra Tjekkiet og Gustavo fra Brasillien.

Efter Kristians eget udsagn virkede Italienerne arrogante og muligvis lidt umotiverede efter at have vundet Pokalen hjemme kort tid forinden og havde derfor muligvis undervurderet tyskerne. Bla. blev der grinet hånligt når der blev jublet på Friedrichshafens siden af nettet ved vundne point.

Kristian træner iøvrigt under Stelian Moculescu som er tysk landsholdstræner også. Holdet har den tyske landsholdhæver Simon Tischer og diagonal/serve match up Jochen Schöps, hvoraf at sidstnævnte iår er #2 på angrebslisten i Champions League.

Kristian fik fuld spilletid i de 4 sidste sæt i 2. kamp da det reelt blev afgjort da Friedrichshafen vandt 1. sæt her, og da jeg har læst på scriptet fra den sammenklippede udsendelse giver det omkring 4 min. med danskeren på banen.

Mere om det under selve transmissionen.

Sendeplan Eurosport:
Mandag 26/3 (natten til tirsdag) kl. 0030-0100
Onsdag d. 28/3 kl. 2045-2115 (genudsendelse)

Sendeplan Eurosport 2:
Torsdag 29/3 kl. 1630-1700
Fredag 20/3 kl. 1400-1430
Fredag 20/3 kl. 2100-2130

Desuden sendes på E2 fra damernes Final Four tirsdag d. 27 kl. 1400 og d. 29 kl. 2100 på E2.

Når vi kommer til Final Four på E1 skal jeg nok skrive her på kanalen igen.
Ellers kan man jo melde sin mail til på: http://www.eurosport.dk/ og selv få tilsendt ugentlige sendeplaner eller remindere vedr. volleyball og andre sportsgrene.

1 kommentar:

thomasp sagde ...

Skal - skal ikke de fleste gange siger men ok jeg lader være men ikke denne gange gang.....

ja det er jo altid spørgsmålet!!!!!! Jeg er er helst klar over jegaldrig kan over gå dig oooooh du store mester men når alt kommer til atlt kommer til alt så er det jo ikke andet end varm luft du smindrer omkring dig!!!!! Ingen tvivli om s er mega dygtig med ord men ....... røv om vi ved hvad det betyder!!!!! For at være helt ærlig så tror jeg ikke en skid på dig for mig er den største gang varm luft der findes........... JEG TROR SIMPELHEN IKKE PÅ DIG!!!!!!!!!!!!