torsdag den 27. september 2007

To stævner og to Argentinere...

Så spiller vi over weekenden vores 2. stævne. I Danmark havde vi været MEGET efter da sæsonen starter i disse dage, men heldigvis starter svenskerne lidt senere. Dog ville det være løgn at sige at vi ikke har travlt for vi ved ærligt talt ikke hvem der skal fordele boldene endnu og hvad vores angrebssystem skal være...

Vi har endnu et stævne i næste weekend i Vingåker at falde tilbage på for om præcis 2 uger skal vi være klar til sæsonstart på udebane imod Säter. Ugen efter igen er der 1. runde i vores pokal turnering og 2. elitekamp og 1. hjemmekamp spilles 27 Oktober hvor vi også holder 25 års jubileum. Hvis der er en kamp man skal kigge forbi for stemning er det nok den...

Faktum er at vi stadigt ikke har skrevet kontrakt med en hæver, men at vi her til vores 2. stævne i Hylte (Store Enso Open) har fundet endnu en hæver med argentinske forbindelser: 29 årige og 184 cm høje Victor Manuel Lomuto. Victor har som Axel også Diego Cella (ASV) som agent men er omvendt Axel (som nok skriver eller allerede har skrevet kontrakt i Lithauen) født Italiener, men derefter indvandret Argentiner. Han blev hentet i lufthavnen idag og havde sin 1. træning i aftes. Han var lidt træt, efter en rejse der startede kl 0400 om morgenen i Valencia med et meget uheldigt skift med ventetid i Paris, men havde virkeligt gode fingre og vanvittigt godt styr på nettet på de tætte modtagninger i vores 3. spilnære træninge iår - den sidste var med Axel for en 2 ugers tid siden.

Sidste år spillede Victor et hold op fra den Spanske 2. division, og han har derudover også meritter fra den italienske A2 og B1 samt den argentinske superliga og har spillet prof de seneste 10 år. Sjovt nok spillede han for et par år siden sammen med Hannes Brinkborg (nu beachvolley med succes) og Urban Anderson (droslet ned og spiller nu i Hylte). Sidstnævnte bliver nok overrasket når vi imorgen kl 19 går til nettet imod netop Hylte.

Nu får vi at se. Taget i betragtning at vi har trænet serv og modtagning samt fysik i 1½ måned er holdet forbavset dygtige til at omstille sig og få noget fornuftigt ud af de to hævere vi har "lånt" hidtil. Om vi vælger at skrive med Victor ser vi på efter weekenden.

Ellers lidt om spillersituationen: Marcin er småskadet i skulderen og Bartosz vred om i fredags og der er derfor begrænset med Polsk Power og da Ola har ligget syg de seneste to dage bliver det spændende at se hvad vi kan på kanten imod Hylte, Habo og Lugi (som Hvidovre har spillet imod for nyligt - se Kaspers eller Jörgens blog). Midten virker dog godt og serv og modtagning er også fornuftigt, men det manglede jo også bare. Hvordan vores højre angrebspunkter virker bliver dog rart at finde ud af.

Læs mere på Hyltes hjemmeside: http://www.hyltevolley.n.se/. Vi spiller 3 kampe på 3 dage så omvendt Middelfart har vi god tid til de logistiske udfordringer og heldigvis (for spillerne) ligger Hylte kun en 1½ time fra Örkelljunga...

Og lur mig om ikke både vores og Hylte hjemmesider samt lokalpressen er hurtige med små nyheder over weekenden, som i alle ønskes en god en af slagsen af herfra!

Og iøvrigt: Held og lykke med den danske sæsonstart!

Olaf.

Ingen kommentarer: