onsdag den 10. oktober 2007

Fakir Volleyball Club

Mit kendskab til afrikansk volleyball er begrænset udover hvad der normalt eksponeres via eurosport når et afrikansk land "tvinges" til World Grand Prix, World League, VM eller OL.

Det var derfor interessant at vi for ganske kort tid siden fik tilbud om en samarbejdsaftale med Fakir Volleyball Club (FVC) i Cameroon. Klubben ønsker at sende to spillere på træningslejr med alt betalt (af dem altså) og vi er nu ifærd med at undersøge potentialet og bæredygtigheden af en sådan aftale.

Efter sigende skulle FVC deltage i det afrikanske champions league fra maj og ville gerne sende et par af deres gode spillere udenlands for at høste erfaring indtil da. En sådan aftale ville dog kun have værdi for ÖVK hvis spillerne får dækket alle økonomiske behov og desuden også vil være til rådighed til kampe. Men mere om dette tilgår når vi har etableret en mere holdbar kommunikation end de par emails der er sendt hidtil. Jeg håber på en opringning en af dagene.

Så indtil videre står vi altså med en interesse fra en modpart, der enten ønsker at sende et par personer under jorden i 4 måneder, eller i modsatte ende af skalaen har to landsholds spillere som de vil sende gratis til findpudsning hos os...

Skulle der være nogen derude der har kendskab til klubben, informationer om landets volleyball og den afrikanske champions league hører jeg gerne fra jer. Klubben kan ikke findes via google og CAVB (http://www.cavb.org/ , det afrikanske volleyball forbund) har ikke den bedste hjemmeside.

Dog kan jeg notere mig at Cameroon har vundet bronche til de seneste 3 afrikanske mesterskaber og altså også nyligt sommeren 2007.

Olaf

Ingen kommentarer: