mandag den 14. januar 2008

Fordobling af point på 4 dage

Igår fik vi sæsonens 1. hjemmebane sejr imod et motiveret Säterhold. Vi havde fokuseret på Lugi-kampen som sæsonens vigtigste hidtil og som en uheldig bivirkning deraf lagde 2/3 af holdet sig med influenza torsdag/fredag. Det gjorde det naturligvis sværere at forberede sig imod Säter og blev ikke nemmere af at jeg i forbindelse med OL-kvalen har et par opgaver for Eurosport, og derfor måtte bede Perra om at overtage en træning i sidste uge, hvilket han også vil gøre torsdag.

Dog har vi som vanligt god moral i de tilfælde hvor vi må justere os ud af optimale situationer, og holdet var også spændt på at se Kris Kraushaar få debut. Med Ola og Marcin syge i ugen op til blev der også plads til Anton Cronholm i startopstillingen.

I 1. sæt følges taktikken virkeigt godt og vores 3. mands blokader lukker effektivt ned for Säter samtidigt med at vi server med den rette effekt og undgår fejl. Deværre falder vi ned i 2. sæt og det giver Säter føringen. Mod slutningen kommer Ola på banen og vi får kæmpet os tilbage til en sætbold ved 25-24, men han misser desværre og Säter snupper sættet 29-27.

3. sæt er meget ensidigt da vi motiveret af vores kiks i 2. sæt spiller overbevisende, men igen i 4. sæt starter vi dårligt og må kæmpe os fra bagjhul. Fra 18-16 til Säter laver vi dog vores sädvanlige servematch-ups og kører kampen hjm 25-20.

Säter var dygtige til at lukke ned for vores midte med veltimede blokader, så det var over kanterne at vi vandt boldene idag. Samtidigt får vi kontrolleret Staffan Sahlberg og det er de andre "små" kanter som volder vores blokade problemer i de perioder hvor Säter har gode stimer.

Alt i alt er det en dejlig sejr som rykker os på en 7. plads forbi Habo og giver os arbejdsro til at optimere vores spil frem imod slutspillet istedet for at fokusere på kortsigtede løsninger.

Læs referat på ÖVK's hjemmeside, samt i Dala-Demokraten og Helsingborgs Dagsblad. Se kamp statistik her

Vi var også direkte i radioen i P4's søndagssport (1700-1900) flere gange:

1) 3 reportager fra 1. sæt. Spol til: "1110-1215" samt "1745-1830" og "2255-2355"
2) 2 Reportager fra 2. sæt. Spol til: "1130-1420" samt "2530-2655"
3) Sammendrag og interview med undertegnede og eliteserie sammenfatning "0440-0620 efter sejren

Som følge af sejren aflyser vi vores bare 2. træning idag mandag for at få hele holdet på toppen rent helbredsmæssigt og samle kræfter til ugens udebaneopgør imod Sollentuna, som grundet deres lidt tidlige kamp-tidspunkt gør at vi skal MEGET tidligt op søndag morgen.

Det opgør ser vi meget frem til, da Sollentuna jo kun knebent slog Lugi i deres seneste kamp og da vores form er på vej frem går vi efter en revanche for de seneste to 3-1 nederlag i hhv. CUP-seminfinalen og eliteserien.

Tillykke til Serbien med sejren og Spanien i finalen om herrenes OL-kval, hvilket et noget som vores lokale 17 årige svensk/serbier Dejan Tujkic var ovenud lykkelig for. Jeg havde også spået Serbien en sejr, men Spanien bider hårdt fra sig i dette halvår må man sige.

Olafsen

Ingen kommentarer: