lørdag den 1. marts 2008

Hylte.....?

Imorgen spiller vi på udebane vores 2. kamp i denne sæson imod ærkerivalerne. Hylte og ÖVK har domineret svenske volley i et årti, hvilket man kan læse om her. De nævner et par skader, men mon ikke Urban er motiveret til at vinde pointligaen trods alt?

Jeg mener at spore at Hylte har "talt sig ned" flere gange iår og derved kommet stormende fra 1. fløjt. I denne sæson har de klaret sig godt resultatmæssigt med Kristian som den store general og Urban som hans 1. løjtnant. De har formået at få meget ud af få spillere og udnyttet rutinen til fulde. Flot!

Vi derimod har haft langsigtede strategier der har givet et tvivlsomt resultat på et tvivlsomt fundament. Jeg er sulten og spillerne er sultne, men hvad kan kampen imorgen byde på?

- Hylte og os kan spille taktisk svagt eller spare spillere for at undgå at modstander holdet skal scoute på dem i tilfælde af et Hylte valg af os i 1/4 finalen?

- Hylte kan spille ensidigt og målrettet for at få Urban som vinder af pointligaen. Det kræver 40 vundne point og 31 af dem på angreb, da Staffan Sahlberg gjorde en kæmpe indsats i hans eliteserie afskeds kamp med 37 point?

- Hylte og os kan spille for at vinde og lade de taktiske spekulationer være godbidder der følger ærkervialopgøret.

Der er alt for mange måske'er i ovenstående til at tjene de to holds interesser. Vi kan blive valgt af Falkenberg eller en anden i top4. Igen kan Hylte have deres helt egen dagsorden.

Vil vælger derfor den sidstnævnte mulighed og kan love at vi kommer med vilje og ambition bagved samt at alle 13 mand er klar til at lægge en indsats mod et stærkere ÖVK. Hvis det så skulle gøre Staffan til pointkonge er det jo bare godt for ham og Säter, men ikke noget som vi vil bruge unødigt energi på. Vores eneste måske er libero Niklas Hugosson som til fredagens træning forstuvede tommelfingeren.

Vi håber Hylte vil gøre det samme som os, men det er jo deres valg. De har "det psykologiske overtag" at spille for, mens vi har selvtillid og ære at spille for. Sidst fik vi stryg grundet en svag modtagning og stabilt spil af Hylte. Denne gang har vi mere med i bagagen.

Der skal to til en tango og en til at føre...

Hylte er hermed budt op til dans. Hvem byder os op efter imorgen...?

De spørgsmål diskuteres på VFan's og Volleybollkull's blogs. Valget er ude af hænderne på os og derved gøres valget uinteressant. Kampen og næste uge kommer derfor til at handle om eget spil. Alt andet ville være spild af tid.

Ingen kommentarer: