mandag den 3. marts 2008

Så starter festen...! (For lukkede døre!)

Igår tabte vi i en lidet god kamp imod Hylte. De startede nervøst og umotiveret, mens at vi omvendt havde problemer i modangrebet og serverne. Sidstnævnte gav 6 esser, men på en alt for høj fejlprocent. Hyltes blok var dog fremragende, og de vandt meget på den, hvilket kan ses af statistiken.

I 1. sæt var vi foran 12-6, men Hylte fik kæmpet sig tilbage tålmodigt. 2. sæt kommer ikke rigtigt igang, mens at vi i 3. sæt kæmper os tilbage fra 1-5 til sætbold 25-24, indtil at 3 servefejl nedlægger os.

Det blev en tæt 3-sætter som dog manglede topniveau fra begge hold. Hylte bør ikke være tilfredse med andet end deres gode blokade og lave fejlprocent; vi er ihvertfald ikke.


Det svenske slutspil er hermed efter sidste slutspilskamp officielt igang. En volleyfest der kan strække sig over alt mellem 19-31 kampe fordelt på 38 dage.
Hvem går i gulvet med for tidlige tømmermænd og hvem er last man standing?


Udover ovenstående er det ikke taktisk klogt at udtale sig mere om kampen, da vi allerede i weekenden atter skal til Hylte i 1. kvartsfinale. Dog kan man jo læse lidt om kampen og de(n) kommende kvartfinale(r) på Hyltes eller vores hjemmeside eller fra aviser tilføjet i presse i højre spalte. Radio tilføjes (hvis P4 ellers kan komme i sving med at få lagt det ud?).


Jeg beklager de få (men åbenlyse informationer), men det er nu blevet "crunchtime". Alle venter at vi skal overraske og måske også hvordan?
Svaret gives over de næste 3-5 kampe, men altså for lukkede døre...


Ellers foregik der også en del for lukkede døre i går. Bla. var hotline nede på en af årets mest spændende dage og Volleykanalens live-sending af VVK-FVBK gik i vasken grundet for lidt båndbredde. (måske de to ting havde noget med hinanden at gøre - ihvertfald er det ikke altid at http://www.volleyboll.se/ er lige stabil?).


Det er noget jeg håber at man vil rette op på, da der tydeligvis er en kæmpe interesse fra fans, presse, folk i volleyverdenen og alle jer andre for at følge os live.

Ingen kommentarer: